Przywitaj się z nami
-
- Forum Audi A8
witam i o pomoc prosze :-)
Witam. Jestem Rafał z Lublina. Polecił was kolega z waszej grupy. Ja jestem użytkownikiem S6 C5. I Mam problem z tiprotnicem. tak właśnie też was znalazłem. Błąd 17114 monitorowanie sprzęgła złe proporcje. Przeszukałem wasze forum i kilka osób rozgryzło temat. z tym że to posty z 2011 roku. szukam tych osób bądź osób ktore mogą pomóc. z góry dzięki i piwko czeka w Lbn z apomoc w rozwiązaniu problemu. Pozdro i szerokości aaaa i obiecuje ze nastepne bedzie a8 badz s8
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez RaVS6RSPerform, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi A8
-
- Forum Audi A8
No cóż. Nadszedł ten dzień, kiedy rozstaję się ze swoją A8. Mnóstwo przygód, mnóstwo pieniędzy, niewiele kilometrów bo około 10k. Chciałbym z tego miejsca podziękować wszystkim za pomoc i wskazówki które tutaj uzyskałem. To właśnie dzięki temu forum udało mi się kupić drugi silnik praktycznie za pół ceny, to dzięki temu forum i z Waszą pomocą ustaliłem kierunek poszukiwań problemów. Fajni ludzie, fajny klimat, fajne auto. Cóż można więcej powiedzieć ? Dzięki i do kolejnego A8 - tylko młodszego i benzynkę tym razem Pozdrawiam