pacjent a8 3.7 aqg 99 lift
jak w temacie zgodnie ze sztuką wymiany kpl. rozrządu osobie która ma doswiadczenie w pracy z tymi silnikami
oferty prosze kierowac na PW
pozdrawiam
![]() |
![]() |
![]() |
szukam w kujawsko-pom. zaufanej osoby ktora wymieni rozrząd
- karhu
- Forum Audi A8
Re: szukam w kujawsko-pom. zaufanej osoby ktora wymieni rozr
szczerze polecam, korzystam:karhu pisze:pacjent a8 3.7 aqg 99 lift
jak w temacie zgodnie ze sztuką wymiany kpl. rozrządu osobie która ma doswiadczenie w pracy z tymi silnikami
pozdrawiam
https://pl-pl.facebook.com/pages/catego ... 344280586/
- pytlar
- Super Klubowicz
Re: szukam w kujawsko-pom. zaufanej osoby ktora wymieni rozr
przejrzałem troche tych ich "usterek" w jak by nie patrzeć w miare nowych samochodach i wtedy właściwie doceniam swoje ponad 20 letnie audi z przebiegiem niemal 300tys kmwalus30 pisze:szczerze polecam, korzystam:karhu pisze:pacjent a8 3.7 aqg 99 lift
pozdrawiam
https://pl-pl.facebook.com/pages/catego ... 344280586/

-
- Forum Audi A8
Serwis
Moja A8 4.2 serwisuje w Bydgoszczy rozrząd klocki oleje itp wymieniam w serwisie „V8” na ul koronowskiej spokojnie wygooglujesz numer do właściciela serwisu. Robią tylko audi vwi skode
- karhu
- Forum Audi A8
dziękuję za odp.
Czy zmienia rozrząd na blokadach? widział ktoś na swojej audi?
Chyba będe jednak zmuszony jechać do Pana Marka do Pruszcza Gd. gdzie wymieniałem zawieszenie , coś zaczeło mi "skrzypieć" z lewej strony w przednim zwieszeniu które było wymienione na nowe niespełna 20.000km temu??
Myle HD kpl. + nowe dedykowane amortyzatory Sachs...
Ech...
Chyba będe jednak zmuszony jechać do Pana Marka do Pruszcza Gd. gdzie wymieniałem zawieszenie , coś zaczeło mi "skrzypieć" z lewej strony w przednim zwieszeniu które było wymienione na nowe niespełna 20.000km temu??
Ech...
Jedź na Szajnochy, bliżej nie znajdziesz osoby , która robi wszystko legalnie online z Audi.karhu pisze:dziękuję za odp.
Ech...