Przywitaj się z nami
Witam wszystkich!
Mam na imię Irek, mieszkam w okolicach Opola, prowadzę własną firmę. Mam żonę i dzieci. Jestem otwartym, pozytywnie nastawionym człowiekiem. Uwielbiam podróże, siatkówkę, taniec i mleko
Trafiłem tutaj szukając informacji o A8, która zawsze mi się podobała, lecz nigdy jej nie miałem. Poza BMW i Alfa Romeo zawsze jeździłem samochodami japońskimi, głównie Mazdami (był też Nissan i Toyota). Jestem na etapie poszukiwania samochodu dużego i wygodnego, z dużą mocą i w automacie. Fajnie byłoby mieć V6 lub V8. A8 spełnia wszystko to, czego potrzebuję i poza tym ciągle "za mną chodzi" Choć A8 to nie jedyna drogowa fascynacja zawsze oglądam się za nią, zwłaszcza za D3, która wg mnie ma ponadczasowy wygląd.
Mam nadzieję na fajny kontakt z członkami a8team Ze swojej strony dołożę starań, aby taki był
Mam na imię Irek, mieszkam w okolicach Opola, prowadzę własną firmę. Mam żonę i dzieci. Jestem otwartym, pozytywnie nastawionym człowiekiem. Uwielbiam podróże, siatkówkę, taniec i mleko
Trafiłem tutaj szukając informacji o A8, która zawsze mi się podobała, lecz nigdy jej nie miałem. Poza BMW i Alfa Romeo zawsze jeździłem samochodami japońskimi, głównie Mazdami (był też Nissan i Toyota). Jestem na etapie poszukiwania samochodu dużego i wygodnego, z dużą mocą i w automacie. Fajnie byłoby mieć V6 lub V8. A8 spełnia wszystko to, czego potrzebuję i poza tym ciągle "za mną chodzi" Choć A8 to nie jedyna drogowa fascynacja zawsze oglądam się za nią, zwłaszcza za D3, która wg mnie ma ponadczasowy wygląd.
Mam nadzieję na fajny kontakt z członkami a8team Ze swojej strony dołożę starań, aby taki był
Re: Przywitaj się z nami
Część mam na imię Andrzej, pochodzę ze Zduńskiej Woli (EZD....)
Od września 2018 posiadam A8 D2 2.8 PB Quatro ,1999r
O forum dowiedziałem się z FB.
[ Dodano: 2019-03-06, 09:16 ]
Część mam na imię Andrzej Zduńska Wola {EZD....}
A8 D2 2.8 Quattro 1999r PB
Od września 2018 posiadam A8 D2 2.8 PB Quatro ,1999r
[ Dodano: 2019-03-06, 09:16 ]
Część mam na imię Andrzej Zduńska Wola {EZD....}
A8 D2 2.8 Quattro 1999r PB
A8 D2 2.8
-
- Forum Audi A8
-
- Forum Audi A8
Witam kolegów oraz koleżanki mam na imię Wojtek jestem z Radomia.
Dołączyłem do forum dziś z racji podzielania tej samej pasji do marki Audi a szczególnie modelu S8/A8.
Moje autko to S8 D2 2000 rok Manual.
Zarejestrowalem się dzięki namowie przyjaciela
Od niego wiem o Forum.Dziękuję za przyjęcie
Pozdrawiam😊😊😊
Dołączyłem do forum dziś z racji podzielania tej samej pasji do marki Audi a szczególnie modelu S8/A8.
Moje autko to S8 D2 2000 rok Manual.
Zarejestrowalem się dzięki namowie przyjaciela
Od niego wiem o Forum.Dziękuję za przyjęcie
Pozdrawiam😊😊😊
-
- Forum Audi A8