[D2 00 3.3TDI ] Ruda weszła na wałek
[D2 00 3.3TDI ] Ruda weszła na wałek
niestety zostawiłem w bagażniku na 2 tygodnie i na śmierć zapomniałem i teraz nie wiem co zrobić ? może ktoś borykał się z tym tematem jak zdjąć rdzę chemicznie żeby nie było śladów po różnego rodzaju czyścikach może jakieś pomysły ???? Dzięki za wszelaką pomoc ......
-
- Forum Audi A8
Masz rację aluprotect zrobię relacja jak przed i po , 200 zł 5L odladałem kilka filmów i wygląda obiecująco . Dziękuje za podpowiedź ....caro86wlkp pisze:czego byś nie próbował to będzie musiało leżeć w chemii z tydzień żeby zaczęło działać. możesz poszukać u siebie czegoś takiego jak Aluprotect. jak nie zejdzie to szkiełkowanie albo polerowanie wibracyjne
-
- Forum Audi A8
-
- Super Klubowicz
Jestem na urlopie i będę około 10 kwietnia , to zdam relację co i jak , tymczasem psikanie wszelakiego rodzaju odrdzewiaczami nie daje żadnego rezultatu , popróbuje coca-coli , i środka : Metal Rescue i zrobię relację co i jak , bo myślę sobie że po to tu jesteśmy ,szeryfisch pisze:wełna stalowa albo papierm sciernym typu 2000
Tak w ogóle to chcę je wysłać do regeneracji i zobaczymy jaki będzie efekt .....
- Pepek
- Super Klubowicz
- Moje auto: S8 D5
- Rocznik: 1996
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Przemek
Będę kontrowersyjny
https://www.boll.pl/akcesoria-do-ciecia ... cierny-247
Nie wiem z czego to zlepili, ale jest zajebiste. Testowałem na ocynkowanej blasze i tam gdzie powłoka cynku była słaba/uszkodzona i zaszło rdzą oczyszczone bez naruszenia reszty dobrego ocynku. A najlepsze jest to, że praktycznie w ogóle nie rozgrzewa czyszczonej powierzchni (jak np. korund).
https://www.boll.pl/akcesoria-do-ciecia ... cierny-247
Nie wiem z czego to zlepili, ale jest zajebiste. Testowałem na ocynkowanej blasze i tam gdzie powłoka cynku była słaba/uszkodzona i zaszło rdzą oczyszczone bez naruszenia reszty dobrego ocynku. A najlepsze jest to, że praktycznie w ogóle nie rozgrzewa czyszczonej powierzchni (jak np. korund).
Osiem garów, klima, wtrysk. Warto dla tej chwili żyć.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.