![]() |
![]() |
![]() |
[D2 01 4.2PB/LPG ] Wtryskiwacze LPG (STAG 300)
[D2 01 4.2PB/LPG ] Wtryskiwacze LPG (STAG 300)
Witam,
jak w temacie - Audi A8 D2 poliftowe. Instalacja LPG ma 7 lat i czas wtryskiwaczy dobiegł końca. Pytanie teraz - jakie kolejne? Ludzie polecają Barracudy - 100zł za sztukę, lub też znalazłem Valteki za 135zł za 4 sztuki (nie będę się odnosił do różnicy jakości - cena mówi sama za siebie). Czy możecie coś polecić ze swojej strony w rozsądnych pieniądzach?
jak w temacie - Audi A8 D2 poliftowe. Instalacja LPG ma 7 lat i czas wtryskiwaczy dobiegł końca. Pytanie teraz - jakie kolejne? Ludzie polecają Barracudy - 100zł za sztukę, lub też znalazłem Valteki za 135zł za 4 sztuki (nie będę się odnosił do różnicy jakości - cena mówi sama za siebie). Czy możecie coś polecić ze swojej strony w rozsądnych pieniądzach?
barakuda kosztuje 70 zł sztuka
co do niej chyba mi padły w mondeo po przebiegu 30-40 tys auto dziwnie chodzi może coś z układem zapłonowym-oby ale niedawno było powymieniane co trzeba .
http://www.drypa.pl/kategoria271_WTRYSK ... drowe.html
albo takie ludzie chwalą je http://www.drypa.pl/produkt6126_WTRYSKI ... zarna.html
Ja zakładałem je pare razy i niby ok tylko są dość głośne
co do niej chyba mi padły w mondeo po przebiegu 30-40 tys auto dziwnie chodzi może coś z układem zapłonowym-oby ale niedawno było powymieniane co trzeba .
http://www.drypa.pl/kategoria271_WTRYSK ... drowe.html
albo takie ludzie chwalą je http://www.drypa.pl/produkt6126_WTRYSKI ... zarna.html
Ja zakładałem je pare razy i niby ok tylko są dość głośne
-
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2006
- Silnik: V8 4.2 TDI
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
- Imię: maciu
podobnie, jeden zaczął puszczać i poleciały wszystkie, generalnie o hankach złego słowa nie powiemPreston81 pisze:Hana zielone miałem 6 lat przebieg 110tys km teraz kupilem hana gold cena za sztuke to 58 zł warto tez wymienic wszystkie wezyki
Proszę nie pisać z pytaniami technicznymi na PW - tylko na forum.
wyPAD 2020
wyPAD 2020
trafiła do mnie vectra 2.0 t z hanami i na lpg wypadanie zapłonu po zmianie wtryskiwaczy auto się naprawiło -wtryski mają 15-20 tys
Ja rozumiem te 50 tys bo gaz mamy jaki mamy ale 20 tys to już ...
Podobno gość nie tankuje byle gdzie autem co prawda mało śmiga bo mniej niż 5 tys rocznie instalka ma 4 lata wiec w miare świeża

Ja rozumiem te 50 tys bo gaz mamy jaki mamy ale 20 tys to już ...
Podobno gość nie tankuje byle gdzie autem co prawda mało śmiga bo mniej niż 5 tys rocznie instalka ma 4 lata wiec w miare świeża
-
- Forum Audi A8
- Moje auto: 80 B4
- Rocznik: 1994
- Silnik: Inne
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Imię: XXXX
Re: Wtryskiwacze LPG (STAG 300)
Valteki sobie odpuść. Baraccudy 130 (76pln/szt) albo nieco słabsze 115 (69pln/szt). Jak ma być bardziej budżetowo to wsadź AC W02 - są obecnie u mnie i nie ma problemu z nimi póki co. Ale docelowo też będą baraki 130.Muciek pisze:Witam,
Audi B2,B3 i B4....trochę ich było.
Audi A6 3,0 30VQ - było
Audi S6 Avant Tip - było
Audi S6 Avant Man - było
Audi A4 2,8 Quattro - było
Audi Cabriolet 2,8 - było
Audi A8 4,2 32V - jest
Audi A6 3,0 30VQ - było
Audi S6 Avant Tip - było
Audi S6 Avant Man - było
Audi A8 4,2 32V - jest
-
- Forum Audi A8
- Moje auto: 80 B4
- Rocznik: 1994
- Silnik: Inne
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Imię: XXXX
Różnica w cenie nie znaczna a jednak zapas jakiś jest. Czy przypadkiem też nie będzie łatwiej zestroić - zwłaszcza na stagu?pepi pisze:a po co do zwykłej pchacz 130 ????
Audi B2,B3 i B4....trochę ich było.
Audi A6 3,0 30VQ - było
Audi S6 Avant Tip - było
Audi S6 Avant Man - było
Audi A8 4,2 32V - jest
Audi A6 3,0 30VQ - było
Audi S6 Avant Tip - było
Audi S6 Avant Man - było