Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl Sklep Motostacja

[D3 ALL] Dodatkowy sprzęt DVD, MP3 itp.

Dokładane DVD, tunery TV, radia CB, nawigacje GPS, moduły do telefonów GSM, videorejestratory, przeróbki elektryki i elektroniki zmieniające funkcjonalność auta, nowe gadżety.
Awatar użytkownika
and808
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: and808 » 09 sty 2011, 17:43

rzeczywiscie, troche sie zagalopowalem.

nadmienie tylko, ze niektory oryginalne zestawy posiadaja funkcje rSAP (wszystkie nokie i np HTC HD2). z funkcjonalnoscia rSAP ida dodatkowe korzysci, ktore warto przytoczyc:

- telefon korzysta z anteny zewnetrznej samochodu - a wiec lbez porownania epszy zasieg, szczegolnie za miastem, brak promieniowania w srodku samochodu
- telefon zostaje uspiony. wszystkie funkcje telefonu przejmuje modul samochodu. efekt - kilka godzin rozmow, zas bateria telefonu pozostaje praktycznie "nietknieta".

szoszon1983
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: szoszon1983 » 09 sty 2011, 23:42

apg pisze:
szoszon1983 pisze:Mi wystarczyłby najprostszy , nie zależy mi na wyświetlaniu czegokolwiek na ekranie MMI itd. Che tylko, żeby system automatycznie łączył się z komórką i wszystko było zgrane z audio w aucie.
Ja właśnie zamontowałem sobie zestaw BT Nokia CK-7W (200 zł) do fabrycznego radyjka przy pomocy prostego kabelka (120 zł) bez lutowania. Zestaw współpracuje z dowolnym telefonem przez BT. Wszystko jest całkowicie ukryte. Nie ma żadnych tandetnych przycisków, wyświetlaczy itp. Działa przez głośnik fabrycznie zamontowany w aucie, przy połączeniu radio się samo wycisza, regulacja głośności pokrętłem z radia fabrycznego, telefon automatycznie łączy się po przekręceniu kluczyka i rozłącza po jego wyjęciu.
Tu masz link do aukcji z tym kabelkiem:
http://allegro.pl/samontuj-ck-100-ck-20 ... 67547.html
Sprzedawca zna się na rzeczy i jak zadzwonisz, to na pewno doradzi Ci co będzie najlepsze do Twojego modelu.
Do mojego auta niestety nie Leniuch nie pasuje. Nie współpracuje z systemem MMI

Awatar użytkownika
club-iguana
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: club-iguana » 10 sty 2011, 18:18

and808 pisze:- telefon zostaje uspiony. wszystkie funkcje telefonu przejmuje modul samochodu. .
Jedziesz sobie z żoną a tu nagle dzwoni do ciebie kochanka... :-) Resztę sobie dopowiedz.
CCCO A8 D2 4.2 '96 -> Allroad 2,7T '02 -> A8L D3 4.2 '04 - to wszystko już było.

ODPOWIEDZ

Wróć do „A8 D3 (2002 - 2009)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe Motostacja.pl części samochodowe ucando.pl części samochodowe iparts.pl