![]() |
![]() |
![]() |
[D2 95 4.2PB/LPG ] Lampy na Led?
-
- Forum Audi A8
Tak to wygląda przy zapalonych światłach.
Jestem pod wrażeniem, bo teraz widzę, gdzie jadę! Robi robotę.
Środki zastanawiałem się, żeby zostawić oryginalne, ale nie żałuję wyboru koloru. Nie widziałem jeszcze tak zrobionych świateł i pewnie jeszcze długo nie zobaczę. Idealnie dopasowują się do koloru nadwozia.
-
- Forum Audi A8
@pb41ns, Przepraszam za tak późną odpowiedź. Postojówki wyglądają tak:
![Obrazek]()
Natomiast dla porównania z tej samej perspektywy światła do jazdy dziennej prezentują się następująco:
![Obrazek]()
Światła przeciwmgielne zostały po staremu i przy włączonych światłach dziennych działają jako długie, by mruganiem nie skracać żywotności Bi-ledów. Zatem można komuś mrugnąć ostrzegawczo.
Przy włączonych światłach mijania, gdzie świecą się Bi-Ledy, włączając światła długie, otwiera się ich przesłona i dołączają dodatkowo przeciwmgielne.
Myślę, że sekwencja świecenia w tej konfiguracji jest pierwszorzędna.
[ Dodano: 2019-04-22, 22:57 ]
Pozwolę sobie wrzucić stronkę chłopaków, którzy się tym zajęli. W razie czego odpowiadają na pytania:
https://re-generacja.pl/ Można do nich zadzwonić.
Natomiast dla porównania z tej samej perspektywy światła do jazdy dziennej prezentują się następująco:
Światła przeciwmgielne zostały po staremu i przy włączonych światłach dziennych działają jako długie, by mruganiem nie skracać żywotności Bi-ledów. Zatem można komuś mrugnąć ostrzegawczo.
Przy włączonych światłach mijania, gdzie świecą się Bi-Ledy, włączając światła długie, otwiera się ich przesłona i dołączają dodatkowo przeciwmgielne.
Myślę, że sekwencja świecenia w tej konfiguracji jest pierwszorzędna.
[ Dodano: 2019-04-22, 22:57 ]
Pozwolę sobie wrzucić stronkę chłopaków, którzy się tym zajęli. W razie czego odpowiadają na pytania:
https://re-generacja.pl/ Można do nich zadzwonić.