P.S. Nie wiem czy w dobry dziale zamieściłem temat, jeśli nie proszę o przeniesienie.
![]() |
![]() |
![]() |
[D2 94 2.8PB/LPG ] Co to za czujnik?
[D2 94 2.8PB/LPG ] Co to za czujnik?
Co to za czujnik? Czy to może być czujnik od zamknięcia maski? Wychodzą od tego dwa kabelki. Nie wiem czy mój rocznik miał ogóle czujnik otwarcia maski - na liczniku nie zapala się żadna kontrolka jak maska jest niedomknięta.
![Obrazek]()
P.S. Nie wiem czy w dobry dziale zamieściłem temat, jeśli nie proszę o przeniesienie.
- Pepek
- Super Klubowicz
- Moje auto: S8 D5
- Rocznik: 1996
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Przemek
Ten przełącznik w przedlifcie jest tylko dla alarmu. VAGiem można go zdiagnozować, tzn. wyrzuci 'błąd' 01369 - alarm triggered by hood switch.
Otwarcie bagażnika z tego co pamiętam jest sygnalizowane dzięki takiemu czujnikowi z kulką umieszczonym w klapie (jak podnosi się klapę w górę to słychać jak się 'turla').
Otwarcie bagażnika z tego co pamiętam jest sygnalizowane dzięki takiemu czujnikowi z kulką umieszczonym w klapie (jak podnosi się klapę w górę to słychać jak się 'turla').
Osiem garów, klima, wtrysk. Warto dla tej chwili żyć.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Coś podobnego jest a Adi 80 B4 oraz Audi A4 B5Pepek pisze:sygnalizowane dzięki takiemu czujnikowi z kulką umieszczonym w klapie (jak podnosi się klapę w górę to słychać jak się 'turla').
https://archiwum.allegro.pl/oferta/audi ... 24090.html