części samochodowe Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[ - ] Sprowadzenie auta z Niemiec

Czy warto kupić to auto?... Znalazłem ciekawą ofertę! Opisy, porównania, porady przed zakupem, wróżenie ze zdjęć i z opisów. Dział dotyczy Audi A8/S8 a także innych modeli Audi oraz aut innych marek.
Dostęp dla zarejstrowanych.
klark
Forum Audi A8
Forum Audi A8

[ - ] Sprowadzenie auta z Niemiec

Post autor: klark » 26 maja 2019, 12:40

Przeglądam oferty, dużo jest ciekawych ofert. Zwłaszcza dobre przeceny są na auta po dzwonach lub innych tego typu uszkodzeniach, które nie nadaja się zabardzo do samodzielnej podróżny do Polski. Pytanie jak to wygląda pod względem weryfikacji i ściagnięcia - bo przecież nie mam możliwości za bardzo pojechać do DE, jeździć po różnych miastach w celu poszukiwnaia odpowiedniego auta.

Awatar użytkownika
dice111
Moderator
Moderator
Moje auto: S8 D2
Rocznik: 1996
Silnik: V8 4.2
Skrzynia: Manual
Paliwo: Benzyna
Imię: AHC by MTM

Post autor: dice111 » 26 maja 2019, 13:23

Od pewnego czasu pojawiło się sporo przypadków rozbiórek i specjalnych tuszowań faktycznych szkód samochodów z aukcji, jak to działa przykład
Także albo jedziesz sam, albo masz kogoś zaufanego na miejscu, inaczej to po prostu loteria.
Black Cars Matters

jazzm
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: jazzm » 27 maja 2019, 07:24

Najlepiej samemu pojechać, jeszcze z własnym mechanikiem - to byłoby idealnie. Wówczas na bieżąco można byłoby weryfikować jakość samochodu.
Druga opcja, to wynajęcie gościa który pojedzie sprawdzi - tak, są takie usługi. Wówczas on bierze na siebie odpowiedzialność związaną ze sprawdzeniem auta. Transport też można zorganizować - przecież kursują lawety w obie strony, które zabierają samochody z określonych lokalizacji. transportu auta z zagranicy pod wskaznay adres w PL.
Ostatnio zmieniony 15 mar 2020, 13:16 przez jazzm, łącznie zmieniany 1 raz.

Zablokowany

Wróć do „Zakup kontrolowany - kupujemy A8/S8”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl