Przywitaj się z nami
-
- Forum Audi A8
Witam wszystkich zmienie imie na Mateusz i miejsce zamieszkania na Bydgoszcz. Reszta sie zgadzaDominiK-ca pisze:Witam wszystkich.
Mam na imie Dominik, jestem z Kruszwicy (kujawsko-pomorskie). Aktualnie szukam 4,2 V8 w MPI początkowo szukałem C6 avant chodź ostatnio zaczynam szukać w A8 D3. Forum znalazłem w googlach gdy któryś raz z rzędu szukałem informacji o AUDI
Pozdrawiam
-
- Forum Audi A8
Witam wszystkich.
Mam na imie Mateusz, jestem z Bytomia (Śląskie). Aktualnie szukam D3 4,2 w MPI z rocznika 2002-2004. Oczywiście Forum znalezione na googlach, nie mniej jednak liczę, że pomożecie mi znaleźć moje oczko w głowie. Generalnie przechodzę z bmw na audi, chce zobaczyć co ta marka ma do zaproponowania
Pozdrawiam
Mam na imie Mateusz, jestem z Bytomia (Śląskie). Aktualnie szukam D3 4,2 w MPI z rocznika 2002-2004. Oczywiście Forum znalezione na googlach, nie mniej jednak liczę, że pomożecie mi znaleźć moje oczko w głowie. Generalnie przechodzę z bmw na audi, chce zobaczyć co ta marka ma do zaproponowania
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
- Forum Audi A8
Re: Przywitaj się z nami
NABYŁEM AUDI A8 D3 4.2 BGK 2006 ROK WERSJA USA AUTOMAT QUATTRO
Przywitanie :)
Siemanko!
Nazywam się Lotar, planuje zakup Audi a8 d3 4,2tdi ewentualnie benzyna rocznik 2004-2005, znalazlem was i założyłem konto ponieważ będę mieć zapewne parę pytań i myślę że ktoś posiadający te autko będzie w stanie mi pomóc Pozdrowki
Nazywam się Lotar, planuje zakup Audi a8 d3 4,2tdi ewentualnie benzyna rocznik 2004-2005, znalazlem was i założyłem konto ponieważ będę mieć zapewne parę pytań i myślę że ktoś posiadający te autko będzie w stanie mi pomóc Pozdrowki