[inne] Audi Q5 2.0TDI Quattro 170KM 2011r
[inne] Audi Q5 2.0TDI Quattro 170KM 2011r
Witam jak w temacie Skrzynia S-tronic 7 stopniowa Samochodem szarpnie dośc mocno przy hamowaniu i samochód zgaśnie i przy ruszaniu też czasami sie zdarzy ze podczas ruszania do przodu szarpnie nim, podczas jazdy skrzynia działą bezproblemowo nie koniecznie odbywa sie to na zimnym silniku .. ! Nic wiecej nie moge napisać macie jakieś pomysły lub już ktoś to przerabiał ?
niestety ale juz byłem i nic nie pokazuje . !
[ Dodano: 2019-10-07, 18:29 ]
[ Dodano: 2019-10-07, 18:29 ]
Dobre .... poważnie ? nie no co Ty tylko ze moze być miliony problemów konverter , czujnik połozenia wąłu , olej ? niewiem wiec lużnie pytam czy moze miał ktoś taki przypadek ?! Ja rozumiem ze nikt nie jest wróżką ale moze ktoś już to przerabiał .Karizmo pisze:pewnie ma problem z przełączaniem biegów
Dzieki za info samochód stoi w serwisie zobaczymy co poradzą odezwę się jak naprawia jeśli się im uda
[ Dodano: 2019-11-09, 08:30 ]
Auto tak naprawde naprawione wymiana oleju w skrzyni wszystkiemu pomogła. Problem znikł olej w skrzyni był tak gęsty i czarny ze masakra zalali ja nowym olejem całkiem inny samochód .! Dzieki pozdrawiam temat do zamknięcia
[ Dodano: 2019-11-09, 08:30 ]
Auto tak naprawde naprawione wymiana oleju w skrzyni wszystkiemu pomogła. Problem znikł olej w skrzyni był tak gęsty i czarny ze masakra zalali ja nowym olejem całkiem inny samochód .! Dzieki pozdrawiam temat do zamknięcia