Przywitaj się z nami
Witam Mam na imię Joanna, niedawno kupiłam A8 D3 4.2FSI, w ten piątek wracam do Polski i w końcu zobaczę moje nowe dziecko <3 Mieszkam pod Warszawą, mam pewne doświadczenie z marką, miałam A3 8L (mój pierwszy samochód, służył mi wiernie ponad rok, przeżył bez żadnych przygód), mam A4 B5 2.8 quattro w rewelacyjnym stanie - nic nie malowane i 170k Ori przebiegu, nie oddam go A teraz trafiło mi się następne fajne auto Mam nadzieję, że na tym forum uzyskam dużo cennych informacji i poznam fajnych ludzi Pozdrawiam!
-
- Forum Audi A8
siemanko
Siemanko
Nazywam sie Mateusz
posiadam Audi A8 D3 2008 rok 4,2 fsi
Znalazłem was pierw na youtube ogladajac zloty a teraz znalazłem poprzzez szukanie rozwiązania moich małych problemów z Audi co teraz mm
Jestem z woj. Warminsko-Mazurskiego
Pozdr
Nazywam sie Mateusz
posiadam Audi A8 D3 2008 rok 4,2 fsi
Znalazłem was pierw na youtube ogladajac zloty a teraz znalazłem poprzzez szukanie rozwiązania moich małych problemów z Audi co teraz mm
Jestem z woj. Warminsko-Mazurskiego
Pozdr
Witam klubowiczów,
Niedawno stałem się właścicielem A8 D4 4.2 FSI. Pierwsze moje Audi w życiu, ale nie jedyny samochód. Wersja USA i delikatnie uszkodzona przodem, więc jeszcze troche mi zostało pracy do zarejestrowania. Mieszkam w Kielcach, na imię Jarek.
Pozdrawiam właścicieli i fanów A8-mek.
Niedawno stałem się właścicielem A8 D4 4.2 FSI. Pierwsze moje Audi w życiu, ale nie jedyny samochód. Wersja USA i delikatnie uszkodzona przodem, więc jeszcze troche mi zostało pracy do zarejestrowania. Mieszkam w Kielcach, na imię Jarek.
Pozdrawiam właścicieli i fanów A8-mek.
Jarek 4.2 FSI
Witam wszystkich fanów motoryzacji a w szczególności fanów Audi na wstępie pozdrawiam i prosił bym o pomoc w planach lub ewentualnie zdjęć jak można zamontować aktywny układ wydechowy ..planuje zakupić sound booster pro firmy Kauftec ale rozmawiając z moim zaprzyjaźnionym garażem jest problem bo nie ma zbyt dużo miejsca zeby to upchnąć prosił bym o pomoc ...pozdr.
-
- Forum Audi A8