Cześć wszystkim.
Czy oświetlenie ambiente tylnej lampki podsufitki jest inne niż te przednie pod lusterkiem wstecznym? Chodzi mi o te białe diody. Te pod lusterkiem świecą ładnie na tunel i widać to w nocy. Natomiast te z tyłu świecą słabiej i praktycznie tego nie widać we wnętrzu na tunelu. Czy u Was jest tak samo, tak ma być czy jednak u mnie coś umiera?
[ Dodano: 2020-01-01, 09:52 ]
No i co taka cisza?
[D3 ALL ] Oświetlenie tylnej podsufitki
- dice111
- Moderator
- Moje auto: S8 D2
- Rocznik: 1996
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Imię: AHC by MTM
Pytałeś też o ustawienia w innym temacie, ale widzę usunięte, tam także o regulacje jasności - tylko lampki i ambiente (listwy) z poziomu MMI, to samo jeśli chodzi o zostawienie opcji wiecznie świecących nóg etc.
A co do tych diod, u mnie te z tyłu też tak świeciły, ale nigdy nie patrzyłem jakoś na to po innych samochodach.
A co do tych diod, u mnie te z tyłu też tak świeciły, ale nigdy nie patrzyłem jakoś na to po innych samochodach.
Black Cars Matters
chodzi o ambiente a nie te do czytania....Pawel G pisze:Panowie to jest oświetlenie punktowe do czytania więc musi dobrze dawać . Wymięcie może żarówki na ledy W5 i będzie biało jak u jubilera wiem co mówię bo tak zrobiłem u siebie
Proszę nie pisać z pytaniami technicznymi na PW - tylko na forum.
wyPAD 2020
wyPAD 2020