WItam.
NIestety jeden z tweeterów przestał mi się wysuwać. Czy ktoś byłby tak miły i opisał jak ściągnąć tę cholerną maskownicę podszybia deski ?
Niestety w linku podanym wczesniej nie mogę załadować zdjęć bo nie mam dostepu ( nie wiem czemu bo konto mam)
Ew. jakby ktoś tutaj wrzucił tamte zdjęcia.
Z góry dziękuje.
Pzdr Serdecznie
[D3 ALL ] Demontaż podszybia deski rozdzielczej,
do wyjęcia tweeterów nie trzeba ściągać podszybia....,ściągasz maskownice głośników,tweetery są przykręcone na 2 śrubki TORX, wyjmujesz się obracając ģlłośnikiem o jakieś 90 stopni, odpinasz wtyczkę i tyle... sprawdź prowadnice -brak smarowania.Najczęściej uszkadzają się trybiki i wtedy jest problem.Nenesz pisze:WItam.
NIestety jeden z tweeterów przestał mi się wysuwać. Czy ktoś byłby tak miły i opisał jak ściągnąć tę cholerną maskownicę podszybia deski ?
Niestety w linku podanym wczesniej nie mogę załadować zdjęć bo nie mam dostepu ( nie wiem czemu bo konto mam)
Z góry dziękuje.
Pzdr Serdecznie
nie trzeba ale nie jest to dużo roboty i łatwiej wychodzą głośniczkijordan233 pisze:do wyjęcia tweeterów nie trzeba ściągać podszybia....,ściągasz maskownice głośników,tweetery są przykręcone na 2 śrubki TORX, wyjmujesz się obracając ģlłośnikiem o jakieś 90 stopni, odpinasz wtyczkę i tyle... sprawdź prowadnice -brak smarowania.Najczęściej uszkadzają się trybiki i wtedy jest problem.Nenesz pisze:WItam.
Z góry dziękuje.
Pzdr Serdecznie
Proszę nie pisać z pytaniami technicznymi na PW - tylko na forum.
wyPAD 2020
wyPAD 2020
-
- Forum Audi A8