VI OGÓLNOPOLSKI ZLOT AUDI A8 - ogólna dyskusja
VI OGÓLNOPOLSKI ZLOT AUDI A8 - ogólna dyskusja
hej tutaj mozemy sobie podyskutowac nt. zlotu itd jak co roku pozdrawiam
bądź sobą, wariatów też lubią
W sobotę impreza na torze w Białymstoku? Czy coś innego już zaplanowane?
https://tory-wyscigowe.pl/tor/bialystok ... 5uEALw_wcB
Będą chętni by sobie polatać?
Około 80 km od Hotelu... jest 1.5h jazdy w jedną stronę.
byly bariery ze stron hotelow ze wzgledu na platnosci indywidualne duzej grupy ale udalo nam sie taki hotel znalezc gdzie nie robia z tym problemupanton pisze:Fajnie, że zmieniła się o 180 stopni filozofia organizowania tego typu imprezy z pseudo komercyjnej na open users z transparentnością finansową.
Mocno trzymam kciuki i kibicuję.
pokoje sa fajne, moim zdaniem najlepiej dla 2+1 jest brac dostawke ogolnie hotel ma wiekszosc pokoi 2 osobowych dla tego proponuja dostawkiGumi191 pisze:Hej, rozumiem, że nie ma możliwości wyboru apartametu jeśli będę z jednym dzieckiem?
bo za tą opcją bym obstawiał dla siebie
z google nie widać, jak tam z parkingiem?
parking jest nie jako 1 spójny plac ale sie pomieścimy
nie zalatwialismy toru , mysle ze nawet by nie dalo rady look'nalem na ich oferte. Na dzien dizsiejszy to szukamy sponsorow wszystko co mamy na zlot jest w tej wycenie wszystko co bedzie dolaczone do atrakcji uustalane bedzie tutaj na co i ile chcielibysmy przeznaczyc ew ktory ze sponsorow podejmie sie sfinalizowania jakis eventow / nagródmarekp750 pisze:W sobotę impreza na torze w Białymstoku? Czy coś innego już zaplanowane?
Jak wiecie za te pozostale pieniadze z poprzedniego zlotu (o ile zostaną nam zwrócone) chcialibysmy zrobic jakies proste symboliczne paczki dla dzieci ew oplacic kamerzyste koszt kamerzysty ktory ma w posiadaniu drona to ok 1800zł netto . Nie zbieralismy zadnego wpisowego itp to tez kasy nie ma próbujemy załatwić sponsorów dzięki którym da się niektóre z tych rzeczy zrealizować
jesli tacy się nie znajdą zbierzemy na koszulki klubowe - zlotowe od chętnych którzy chcą je mieć i tyle
Macieju, nie pytałem się czy załatwiliście tor. Pytałem czy na sobotę jest już coś
przygotowane a jak nie to czy będą chętni na polatanie po torze.
Jeżeli zbierze się większość to można się kontaktować z zarządcami toru i spróbować
zamówić. Np. 3h w sobotę od 15-18-tej.
Czy są chętni, czy to pasuje? Jeżeli są chętni to ilu? Mogę później kontaktować się z
zarządcą toru, jeżeli termin i pieniądze będą odpowiadały to byłoby fajnie. Pomogę w tej części.
Chyba, że sprawa będzie krótka, 20.VI tor zajęty przez kogoś innego i koniec negocjacji...
Jeżeli zbierze się większość to można się kontaktować z zarządcami toru i spróbować
Czy są chętni, czy to pasuje? Jeżeli są chętni to ilu? Mogę później kontaktować się z
zarządcą toru, jeżeli termin i pieniądze będą odpowiadały to byłoby fajnie. Pomogę w tej części.
Chyba, że sprawa będzie krótka, 20.VI tor zajęty przez kogoś innego i koniec negocjacji...
ok możesz zebrać chętnych nie ma problemu napiszemy pozniej jak ten dzien wygląda z naszej strony i sobie mozecie dopasowac ten wyjazd by nie kolidował z nami z pamieci powiem ze planowana jest koumna + konkursy dotyczace aut moze to byc 11-14 pozniej obiad/obiadokolacja juz nie pamietam i mozecie sobie leciec , proszę tylko nie kolidować z planem zlotu szanujmy sie bo pozniej wiesz jak to moze wyjsc jak sie jednym dupskiem na 2 weselach siedzimarekp750 pisze:Macieju, nie pytałem się czy załatwiliście tor. Pytałem czy na sobotę jest już coś
Dalej mnie nie rozumiesz.
To nie chodzi o to czy ja chcę...
Czy chcemy by wyjazd na tor był jednym z punktów w oficjalnym terminarzu zlotu?
Jakie kolidowanie ze zlotem? Wyjazd na tor miałby być jednym z elementów zlotu.
Dlaczego chcesz to rozgraniczyć? Dlaczego piszesz, że możecie sobie lecieć.
Pytanie czy chcemy polatać na torze czy nie?
To nie chodzi o to czy ja chcę...
Czy chcemy by wyjazd na tor był jednym z punktów w oficjalnym terminarzu zlotu?
Jakie kolidowanie ze zlotem? Wyjazd na tor miałby być jednym z elementów zlotu.
Dlaczego chcesz to rozgraniczyć? Dlaczego piszesz, że możecie sobie lecieć.
Pytanie czy chcemy polatać na torze czy nie?
To jak będziesz organizować zlot za rok to zrobisz taki punkt w swoim programie, jak ktos sie na tym torze rozbije lub nawali mu fura to co powiesz ? sorry memmory , zapisz sie na zlot mam nadzieje ze na caly i poznaj ludzi Marek , osobiście nic do Ciebie nie mam wporzo z ciebie gosc , nie robisz fochow jak ktos cie o cos zapyta i zawsze sluzysz pomocą forumowiczom ale: mamy inny pogląd na organizacje tegorocznego zlotu nie bralismy pod uwage takiej atrakcji jak zauwazyles szukamy sponsorow bo nie zbieramy oplaty zlotowej musimy "nagrac film, kupic coś dzieciom , jesli będzie mozliwosć zrobić koszulki , kupić nagrody itd . chyba że masz znajomości i taki melanz po torze załatwisz dla wszystkich za free spoko jedziemy co ty na to .
Dlaczego jak byla sugestia o podjeciu sie organizacji kolejnego zlotu byla cisza ? czemu nikt sie wtedy nie zglosil???
Jak juz ktos sie zglosil ma jakis plan w glowie na to co robi, to wyjezdza sie z takimi pomyslami ?
Marku pomysł jest fajny ale kolidowałby z tym co zaplanowalismy i po pierwsze nie ma na to funduszy . chyba ze bierzesz to na klate i chcesz zasponsorowac wjazd dla forum na ten tor to jestem za i inni pewnie tez
Dlaczego jak byla sugestia o podjeciu sie organizacji kolejnego zlotu byla cisza ? czemu nikt sie wtedy nie zglosil???
Jak juz ktos sie zglosil ma jakis plan w glowie na to co robi, to wyjezdza sie z takimi pomyslami ?
Marku pomysł jest fajny ale kolidowałby z tym co zaplanowalismy i po pierwsze nie ma na to funduszy . chyba ze bierzesz to na klate i chcesz zasponsorowac wjazd dla forum na ten tor to jestem za i inni pewnie tez
Źle to odebrałeś prestoniuszu - pytanie luźne czy jest plan działania na sobotę bo jeżeli nie jest plan działania zamknięty to w okolicy jest obiekt, który można wykorzystać do takich konkurencji jak w poprzednim roku było na parkingu. Tor to miejsce bezpieczne dla uczestników takich konkurencji i obserwatorów co by nie powtórzyć błędu z poprzedniego roku.
Pytanie czy jest zainteresowanie większości (?) a jeżeli jest to kolejnym punktem jest koszt takiej wycieczki i znalezienie funduszy.
Pytanie czy jest zainteresowanie większości (?) a jeżeli jest to kolejnym punktem jest koszt takiej wycieczki i znalezienie funduszy.
Czyli nie ma miejsca w terminarzu na wyjazd na tor.
Wszystko już zaplanowane. Można było to szybko wyjaśnić jednym zdaniem w stylu:
nie będziemy jechać na tor, wszystko na sobotę jest już zaplanowane.
Po co ta cała śpiewka z odpowiedzialnością za rozwalone auta, o to kto organizuje zlot,
jak ja będę organizował to mogę coś takiego zrobić... [regulamin] chciałem Wam pomóc
coś zorganizować w tym zakresie, odrzucasz tę pomoc jakąś pokrętną logiką.
Po co ta cała śpiewka z odpowiedzialnością za rozwalone auta, o to kto organizuje zlot,
jak ja będę organizował to mogę coś takiego zrobić... [regulamin] chciałem Wam pomóc
panton pisze:Źle to odebrałeś prestoniuszu - pytanie luźne czy jest plan działania na sobotę bo jeżeli nie jest plan działania zamknięty to w okolicy jest obiekt, który można wykorzystać do takich konkurencji jak w poprzednim roku było na parkingu. Tor to miejsce bezpieczne dla uczestników takich konkurencji i obserwatorów co by nie powtórzyć błędu z poprzedniego roku.
odebralem to może jak piszesz - źle ale serio nie mamy kasy nawet na paczki dla dzieci czy film - profesjonalny film a nie zlepek ktory zrobilem ja widzac co jest na poprzednim zlocie jesli kasa z poprzedniego zlotu zostanie zwrocona to film mamy zalatwiony dolozy sie z 200 zl i paczki dla dzieci tez beda , a co jesli ta kasa nie zostanie oddana do dyspozycji ? ja mysle globalnie
Mario poda harmonogram
[ Dodano: 2020-02-07, 20:40 ]
Osobiscie przejazd na takim torze jak pokazales jest mega atrakcją ale jak powiedzialem FINANSE i czas nam na to nie pozwolą , mam nadzieje ze nie odebraliscie mnie zle czasowo bysmy nie wyrobili
[ Dodano: 2020-02-07, 20:40 ]
nie nie od pierwszej wypowiedzi powiedzialem fajny pomysl ale brak funduszy , zrozumialem ze chcesz zebrac chetnych i jechac wiec ja na to zeby nie kolidowac z tym co ogarnelismy na ten dzien i juz w pierwszych wypowiedziach dalem znac ze nie bedzie na to czasu Marku bo jadac np 11-14 kolumna trzeba wrocic na posilek to tez zje czasu a wyjazd dajmy np polowa chetnych na tor zeby choc miec po 1 przejezdzie lub 2 to sporo czasu zejdzie jeszcze wrocic i bic sie z czasem bo obiad czy kolacja jest o tej czy o tej nie ma sensu a co do zdarzen losowych wiemy juz ze takie potrafia sie wydarzyc mi bylo by mega niezrecznie jak by ktos skasowal furmanke lub uziemil auto i tyle .marekp750 pisze:Czyli nie ma miejsca w terminarzu na wyjazd na tor.
Osobiscie przejazd na takim torze jak pokazales jest mega atrakcją ale jak powiedzialem FINANSE i czas nam na to nie pozwolą , mam nadzieje ze nie odebraliscie mnie zle czasowo bysmy nie wyrobili