Nosze sie z zamianą foteli kanapowych na sportowe lub komfortowe.
Nie moge znalezc kompletnych informacji dotyczacych przeróbki... Co trzeba zrobic..
Naszedl mnie wiec taki pomysl, aby wrzucic gąbki, skóry ( całe poszycie ) z foteli sportowych na stare stelaże .
Moduly zostawie stare
Wiem ze w nowych fotelach dodatkowe opcje nie beda chodzily.
Pytanie:
Czy jest szansa przelozenie gabek ze sportow na zwykle fotele kanapowe ?
![]() |
![]() |
![]() |
[D3 05 4.2MPI ] Nietypowa Zamiana foteli KANAPY - SPORTY l
-
- Forum Audi A8
- dice111
- Moderator
- Moje auto: S8 D2
- Rocznik: 1996
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Imię: AHC by MTM
-
- Forum Audi A8
Cześć,
Jestem świeżo po zmianie foteli zwykłych (bez modułów) na komfort. Jest tylko jedna przeróbka---wtyczki zasilającej i cała regulacja działa włącznie z grzaniem (bez pamięci ustawień, bo to jest blokowane przez CP w modułach).
Na Twoim miejscu też bym tak zrobił, nie bawił bym się przekładanie poszycia.....za pewne kuuupa roboty
)
Jestem świeżo po zmianie foteli zwykłych (bez modułów) na komfort. Jest tylko jedna przeróbka---wtyczki zasilającej i cała regulacja działa włącznie z grzaniem (bez pamięci ustawień, bo to jest blokowane przez CP w modułach).
Na Twoim miejscu też bym tak zrobił, nie bawił bym się przekładanie poszycia.....za pewne kuuupa roboty

-
- Forum Audi A8
Wyslalem Ci PRV z prosba o nr telkremozel pisze:Cześć,
Na Twoim miejscu też bym tak zrobił, nie bawił bym się przekładanie poszycia.....za pewne kuuupa roboty)

[ Dodano: 2020-02-21, 11:51 ]
Pewna bardzo obyta osoba z tego forum twierdzi, ze nie da sie wlozyc komfortow czy sportow na modulach od kanapowcow i ich przerobic...
- dice111
- Moderator
- Moje auto: S8 D2
- Rocznik: 1996
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Imię: AHC by MTM
-
- Forum Audi A8