[D2 FL ALL ] Blad prędkości xenon 000625 brak poziomowania
[D2 FL ALL ] Blad prędkości xenon 000625 brak poziomowania
Witam wywaliło mi dziś błąd prędkości w xenon 000625.(sygnał prędkości nieprawidłowy sygnał) Czujniki abs pokazują prawdę skrzynia też. W xenon jak rusze pokazuje od razu 190mph czujniki chyba sprawne jeśli podnosze lewarkiem auto i wartości się zmieniają. Światła opadły niż były wcześniej. Wcześniej wariowaly mi opuszczaly się i podnosily ale winny był zle założony czujnik po montażu wahacza.
Ruszam zapala się staje gasnie. I tak w kółko przy każdym ruszeniu.
Miał ktoś podobny problem bądź się z tym borykał ? Gdzie jest takowy czujnik prędkości.
@ po odpieciu czujnika prędkości od strony czujników podczas ruszania nic się nie zaswieca ale poziomowanie nadal nie działa.
Podczas jazdy skacze 190 mph 0 mph
Ruszam zapala się staje gasnie. I tak w kółko przy każdym ruszeniu.
Miał ktoś podobny problem bądź się z tym borykał ? Gdzie jest takowy czujnik prędkości.
@ po odpieciu czujnika prędkości od strony czujników podczas ruszania nic się nie zaswieca ale poziomowanie nadal nie działa.
Podczas jazdy skacze 190 mph 0 mph
U mnie jest z prawej strony od strony drzwi przednich.danishow pisze:Sterownik świateł siedzi na lewym słupku B, na wysokości tyłka
Zamówiłem drugi. Czujniki abs pracują poprawnie. Tyle że przez zbieżność zapala mi się czujnik kata skretu bo kierownica krzywo podczas jazdy. Z krzywa kierownica około 140 potrafilo się zapalić esp A teraz jak jedziesz to pali się czujnik kata skretu przed rozebraniem zawieszenia usterka nie występowała.
[ Dodano: 2020-02-29, 06:50 ]
Wymieniłem modul xenon temat nie wrócił. Pokazuje normalnie i działa prawidlowo