[Łódzkie] spot łódzkie?
Działo się, działo...
21 okrążenie - najlepszy czas 1:09:9
Przez większość czasu BMW M5 było wolniejsze na torze niż W12.
Fiesta ST (200 KM). Dzielnie walczyła ale nie dogoniła.
A8 to dupowóz nienadający się do jazdy po torze...
Przez większość czasu byłem na 6 miejscu. 15 aut.
Zrobione 22 okrążenia. Przejechane 32 km na torze, auto spaliło: 17L paliwa. Średnia: ~53L/100 km. Ujdzie...
Były fajne auta. Subaraki, Lancery, BMW, Audi A8, Toyota GT i wiele innych.
Klatki, opony bez bieżnika, zimówki i letnie... całą gama.
Łukasz pewnie później wklei link do filmu z pozycji kamery zewnętrznej.
A co najważniejsze przyjechało wielu fajnych ludzi i można było sobie jeszcze porozmawiać.
21 okrążenie - najlepszy czas 1:09:9
Przez większość czasu BMW M5 było wolniejsze na torze niż W12.
Fiesta ST (200 KM). Dzielnie walczyła ale nie dogoniła.
A8 to dupowóz nienadający się do jazdy po torze...
Przez większość czasu byłem na 6 miejscu. 15 aut.
Zrobione 22 okrążenia. Przejechane 32 km na torze, auto spaliło: 17L paliwa. Średnia: ~53L/100 km. Ujdzie...
Były fajne auta. Subaraki, Lancery, BMW, Audi A8, Toyota GT i wiele innych.
Klatki, opony bez bieżnika, zimówki i letnie... całą gama.
Łukasz pewnie później wklei link do filmu z pozycji kamery zewnętrznej.
A co najważniejsze przyjechało wielu fajnych ludzi i można było sobie jeszcze porozmawiać.
Świetna ekipa... sporo świrów nie tylko z A8... kilka awarii na szczęście nie w A8...impreza
W12 taka krowa na tak technicznym torze a jednak trzymała się w stawce, gdzie konkurencja była bardzo mocna a do tego przygotowana na wojnę (drugi komplet lekkich kół na slickach, auta pomodzone)...to powinno dać dużo do myślenia
Artura 4.0TDI wywróciło mi żołądek - dzięki za wspólny przejazd
Paweł dzięki za rundę... dodatkowe 100kg dla 200HP nie było obojętne i WIELKIE dzięki za znalezienie telefonu bo już się posrał*m ze względu na utratę kontaktów/danych
dobrze było zobaczyć kolegę VanDyke
ps: przepraszam za spóźnienie ale taka praca
W12 taka krowa na tak technicznym torze a jednak trzymała się w stawce, gdzie konkurencja była bardzo mocna a do tego przygotowana na wojnę (drugi komplet lekkich kół na slickach, auta pomodzone)...to powinno dać dużo do myślenia
Artura 4.0TDI wywróciło mi żołądek - dzięki za wspólny przejazd
Paweł dzięki za rundę... dodatkowe 100kg dla 200HP nie było obojętne i WIELKIE dzięki za znalezienie telefonu bo już się posrał*m ze względu na utratę kontaktów/danych
dobrze było zobaczyć kolegę VanDyke
Zgadza się - potrzebuję tylko trochę czasu na montaż materiału.marekp750 pisze:Łukasz pewnie później wklei link do filmu z pozycji kamery zewnętrznej.
ps: przepraszam za spóźnienie ale taka praca
Ostatnio zmieniony 22 lut 2020, 21:16 przez panton, łącznie zmieniany 1 raz.
- pawelec
- Forum Audi A8
Mój filmik pokaże dopiero jutro gdyż czekam na akceptacje przez Youtube
co jak co ale ta Fiesta podskakiwała czasem aż ja sam byłem zaskoczony reakcją auta... przyzwyczajenie do A8 zrobiło robotę... te 10 okrążeń to za mało aby wyczuć autopanton pisze:Paweł dzięki za rundę... dodatkowe 100kg dla 200HP nie było obojętne i WIELKIE dzięki za znalezienie telefonu bo już się posrał*m ze względu na utratę kontaktów/danych
Filmik z kamery na masce auta + kamera wewnętrzna (overlay).
Niestety oba filmiki są z różnych przejazdów i na końcu się trochę rozjeżdżają... ale pokazują dosyć dobrze całość zagadnienia.
Stryków - film 2
Niestety oba filmiki są z różnych przejazdów i na końcu się trochę rozjeżdżają... ale pokazują dosyć dobrze całość zagadnienia.
Stryków - film 2
- pawelec
- Forum Audi A8
Youtube zaakceptowało moje dodatnie. Niestety telefonem więc słaba jakość i w ogóle.... Na lepszy filmik poczekamy kilka dni jak coś Panton poskłada
Tor Łódź - Przejazd A8 D3 22.02.2020
Tor Łódź - Przejazd A8 D3 22.02.2020