dracus6662 pisze:itolisz pitolisz i zalewaj sobie nawet 20 w 60 szczyt i kwintesencja twojej inteligencji Bo takie propozycje dajesz i nazywasz ze każdy idąc twoim śladem powinien lac im gestrzy tym lepszy a Ui mnie twoje finanse interesują jak i reszta . A ty poprostu nie zjeżdżaj z tematu skoro a8 d3 4.2 uważasz za sportowe auto To rzeczywiście masz pojęcie stara 8 jest dość popularnym i wygodnym doopowozem dlatego padlina była moim wyborem tak przy okazji pięknie pojechałeś resztę forumowiczów ale nie martw się inteligentny jesteś .... inaczej bez urazy nie bierz tego jak atak na swoją osobę tylko jako konstruktywna krytykę twojego wieloletniego doświadczenia pozdrawiam ps i nie gryz się z tym bo szkoda zdrowia
No właśnie pitolisz i pitolisz - zaciąłeś się czy co? LM,LM,LM,LM.k...........a opamiętaj się.
Odpowiedz na moje pytania - a jak nie potrafisz,to przykro mi,że jesteś tak inteligentny...inaczej.Nie odbijaj piłeczki głupimi tekstami - nie gryź się z tym dalej i napisz,że faktycznie napisałeś nielogicznie i nie potrafisz z tego wybrnąć.Mądry człowiek potrafi się przyznać do błędu,głupi brnie w tej głupocie tak jak ty.
APEL:
Jeśli coś jeszcze w tym temacie chcesz napisać,to poproszę o konstruktywne odpowiedzi na pytania które zadałem,a jak nie masz nic więcej do powiedzenia to najzwyczajniej zamknij d.....