Przywitaj się z nami
-
- Forum Audi A8
Cześć. Mam na imię Bartek, pochodzę z Nysy. Posiadam A8D3 3.7 2004 przerobiona na polift 2009. Dzięki forum już sporo usterek naprawiłem w aucie...w związku z czym moge czasami coś doradzić
Od czasu zakupu: wymieniony rozrzad, nastawniki, przeguby, kolumna kierownicza, tarcze, naprawiona swieta trojca abs/esp// reczny, odpalenie tunera tv-w koncu mam obraz z AV
Od czasu zakupu: wymieniony rozrzad, nastawniki, przeguby, kolumna kierownicza, tarcze, naprawiona swieta trojca abs/esp// reczny, odpalenie tunera tv-w koncu mam obraz z AV
-
- Forum Audi A8
Witam
Cześć. Mariusz. Audi A8 D3. Pozdrawiam
Witam serdecznie. Mam na imię Tomek, pochodzę z Krakowa, aczkolwiek teraz zamieszkuję małą wioskę niedaleko Krynicy i Nowego Sącza która nazywa się Kunkowa (Leszczyny - przysiółek Kunkowej 38-315) Posiadam A8 D3 2005r po lifcie ale ze starym dobrym MPI BFM (4,2 dla tych co nie wiedzą) z instalacją LPG , niestety nie mojego montażu nad czym bardzo ubolewam (w sensie że nie ja wybrałem warsztat i części które będą siedzieć pod maską) Auto ze Szwajcarii na full wypasie.... brakuje tylko dociągów, lodówki, telewizorków w zagłówkach i wentylowanych siedzeń z tyłu...reszta jest jak w najbogatszej wersji (tak myślę) ! Pozdrawiam
-
- Forum Audi A8
Cześć wszystkim :)
Witam, jestem jestem tutaj nowy więc i wypada się przywitać
Mam na imię Adrian, mieszkam w Żorach i od roku czasu jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A8 D3 z 2005r. Po lifcie, silnik to 3.0 V6 tdi. Pozdrawiam wszystkich
Mam na imię Adrian, mieszkam w Żorach i od roku czasu jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A8 D3 z 2005r. Po lifcie, silnik to 3.0 V6 tdi. Pozdrawiam wszystkich