[D4 ALL ] Traffic online subskypcja
[D4 ALL ] Traffic online subskypcja
W tym roku kończy mi się subskrypcja usługi Traffic online. Wiecie jak wygląda możliwość i koszt przedłużenia usługi?
aktualizacja
Możesz napisać coś więcej bo ostatnio zapłaciłem w ASO 1800 zl za jednorazową aktualizację .PABLO200 pisze:ok 120 euro na 4 lata ale wkrótce ma być za darmo dożywotnio
Pozdrawiam
U mnie usługa działa od 2 lat. Po aktualizacji mapy - jakiś Pan z chyba z Bolesławca był mi aktualizować. Usługa sie uruchomiła. Miała wygasnąć w sierpniu 2017, ala ku mojemu zdziwieniu samo się przedłużyło do sierpnia 2018. Tak naprawdę to nie wiem czy to sprawa wgranej mapy czy uruchomili mi to w serwisie. Akurat w tym samym czasie byłem w serwisie na poprawkach gwarancyjnych.
2 dni temu dzwoniłem do swojego ASO odnośnie traffic online, Pan poprosił o podanie VIN i że wyśle prośbę do centrali o aktywacje, żadnych pieniędzy ani nawet namiarów nie chcieli, o dziwo dzisiaj rano z uśmiechem stwierdziłem że trafik działa ;-).
Także dzwońcie do ASO i niech uruchamiają za darmo, nie wiem na ile jest czynna ale ważne że na razie działa.
Także dzwońcie do ASO i niech uruchamiają za darmo, nie wiem na ile jest czynna ale ważne że na razie działa.
-
- Forum Audi A8