Drodzy klubowicze, jak większość pewnie zauważyła nastąpiły dość znaczne zmiany na forum, konta (nicki) które mieliście przed zmianami zostały, należy tylko użyć funkcji przypomnij hasło (kliknij) aby wygenerowało nowe hasło na email lub (kliknij)
Ps: Po zalogowaniu się trzeba ustawić własne auto. (kliknij)
Witam was Koledzy jestem użytkownikiem audi S8 D2 prelift i sporo już przeszedłem także może się przyda moja wiedza ale też licze na waszą Pamiętajmy o tym że takich aut już nigdy nie będzie pozdrowienia.
Pozdrawiam Wszystkich na forum jestem Mariusz od niedawna posiadam Audi A8 D2 z 1999 4.2 jestem z Lęborka mam nadzieję że znajdę tu odpowiedzi na nurtujące mnie problemy
Witam i pozdrawiam wszystkich forumowiczów , mam na imię Paweł jestem z Warszawy , ale od siedmiu lat mieszkam poza miastem (na szczęście )
Od 10.2019 jeżdżę na co dzień A8 D3 4.2 i bardzo mi z tym dobrze.
Witam wszystkich i pozdrawiam. Mam na imię Marcin jestem z Łódzkiego.Posiadam Audi A8 D4 oraz A6 C6 Jestem z tą marką związany od 20 lat. Postanowiłem dołączyć do waszego grona,serdecznie pozdrawiam.
Cześć wszystkim!
Mam na imię Krzysiek, jestem z Warszawy, obecnie posiadam w użytku A8 D3 3.0 TDI, w planach D4, forum znalazłem w internecie,
pozdrawiam serdecznie!
Cześć, jestem Rafał.
Mieszkam w Elblągu (Warm-Mazurskie).
Trzy dni temu w końcu zrealizowałem swoje marzenie i kupiłem A8 D3 z 2008
Wasze forum znalazłem przeglądając info o A8 w necie.
Pozdrawiam Wszystkich