Witam serdecznie. Jak w opisie, poszukuję konkretnego modelu:
A8 D2 LIFT 2.5 TDI 180 km QUATTRO MANUAL
Interesuje mnie tylko ten jeden konkretny model. Pytanie, spotkaliście może, bądź znacie kogoś kto ma? Od długiego czasu obserwuję wszystkie aukcje w Polsce jak i za granicą i tylko raz 3 lata temu spotkałem 1 taki egzemplarz. Auto było bordowe.
Aktualnie jestem zainteresowany zakupem takiego samochodu, oczywiście stan bardzo dobry. Ma to być samochód do kolekcji.
Dziękuję i pozdrawiam.
POSZUKUJĘ A8 D2 LIFT 2.5 TDI 180 km QUATTRO MANUAL
POSZUKUJĘ A8 D2 LIFT 2.5 TDI 180 km QUATTRO MANUAL
Wielbiciel 2.5 TDI V6
Chętnie służę poradą.
Chętnie służę poradą.
Kurcze to teraz się zawiodłem. Jest to w 100% potwierdzone info tak ?gtfan pisze:W takiej konfiguracji z fabryki nie wychodziły. A8 2.5TDI Quattro były tylko w automacie. To co się trafia na rynku to albo przeróbki z manuala FWD albo przekładki z automatu.
Wielbiciel 2.5 TDI V6
Chętnie służę poradą.
Chętnie służę poradą.
Oficjalny prospekt, strona 41 FWD skrzynia manual i tiptronic, strona 42 quattro tylko skrzynia tiptronic.
Do tego w serwisówkach, w przypadku 2.5TDI, nie ma żadnych danych dot. 6 biegowych skrzyń quattro, wałów napędowych, ani dostępnych kodowań sterownika silnika pod takie.
Four rings to rule them all
Bardzo dziękuję za pomoc i prospekt ! Pozdrawiamgtfan pisze:
Oficjalny prospekt, strona 41 FWD skrzynia manual i tiptronic, strona 42 quattro tylko skrzynia tiptronic.
Do tego w serwisówkach, w przypadku 2.5TDI, nie ma żadnych danych dot. 6 biegowych skrzyń quattro, wałów napędowych, ani dostępnych kodowań sterownika silnika pod takie.
Wielbiciel 2.5 TDI V6
Chętnie służę poradą.
Chętnie służę poradą.
Czy nie występowała taka konfiguracja (2,5 TDI V6 + quattro) w modelach przed liftingiem?
Tutaj znalezione A8 D2 FL w TDI z maunalem
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/deta ... 91e7599810
Tutaj znalezione A8 D2 FL w TDI z maunalem
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/deta ... 91e7599810
Wg mnie nie - sytuacja podobna jak w FL, żadnych danych w serwisówkach o takiej konfiguracji. Jak masz jeszcze dostęp do tych prospektów, to sprawdź tam audi-a8-literatura-prospekty-vt20389.htm
Four rings to rule them all