Przywitaj się z nami
-
- Forum Audi A8
Witajcie cześć i czołem
Witajcie cześć i czołem. Witam się regulaminowo chyląc czoła przed posiadaczami auta o którym zawsze marzyłem lecz nikt prócz dyrektorów banków i innych możnych siedzib nie mógł sobie na takie auto pozwolić. Widziałem wiele B**, M*******ów ale to właśnie A8 D2 budziło we mnie zachwyt, a za razem respekt i pożądanie.
W końcu po bardzo długim czasie i może też przez przypadek bardzo bliska mi osoba kupiła sobie taki samochód, a z czasem i ja w mniej lub bardziej zaplanowany sposób spełniłem swoje marzenie.
W końcu mogę powiedzieć że mam moje własne Audi i to ,,Ósemkę" o której tak zawsze marzyłem. Nie jest doskonała - liczyłem się z tym - ale jest moja i nikt mi nie odbierze tej radości i satysfakcji.
P.S.
Czy teraz mogę zadawać pytania na forum?
W końcu po bardzo długim czasie i może też przez przypadek bardzo bliska mi osoba kupiła sobie taki samochód, a z czasem i ja w mniej lub bardziej zaplanowany sposób spełniłem swoje marzenie.
W końcu mogę powiedzieć że mam moje własne Audi i to ,,Ósemkę" o której tak zawsze marzyłem. Nie jest doskonała - liczyłem się z tym - ale jest moja i nikt mi nie odbierze tej radości i satysfakcji.
P.S.
Czy teraz mogę zadawać pytania na forum?
Witam wszystkich serdecznie. Użytkuję na codzień wiele aut, m.in. Lexusa RX, Hondę Legend KB1, Forestera ale na A8 zawsze chorowałem z racji szacunku dla myśli technicznej no i spełnia kryterium napędu na 4 łapy. Właśnie zupełnie przypadkowo stałem się posiadaczem A8 D2 3.7 Quattro w stanie, nad którym trzeba popracować ale to, mimo braku czasu, bardzo lubię. Chętnie w Off topicu mogę porozmawiać również o markach, które wymieniłem. Pozdrawiam, Piotr - Klamry koło Chełmna
-
- Forum Audi A8
-
- Forum Audi A8
Witam
Cześć wszystkim, od dłuższego czasu przeglądałem forum ale incognito w końcu przyszedł czas na założenie konta albowiem w końcu kupiłem sowie wymarzone A8D2 FL z silnikiem 4.2 Pb/LPG.
Nazywam się Olek i jestem z okolic bielska-białej.
Auto to A8 d2 Fl która 17 listopada skończyła 20 lat .
Auto kupiłem w gorszej kondycji ale postanowiłem je ratować więc już niedługo pojawi się sporo tematów, na które mam nadzieję znajdę odpowiedź.
Pozdrawiam wszystkich i szerokiej drogi
Nazywam się Olek i jestem z okolic bielska-białej.
Auto to A8 d2 Fl która 17 listopada skończyła 20 lat .
Auto kupiłem w gorszej kondycji ale postanowiłem je ratować więc już niedługo pojawi się sporo tematów, na które mam nadzieję znajdę odpowiedź.
Pozdrawiam wszystkich i szerokiej drogi