![]() |
![]() |
![]() |
[D3 FL ALL ] Aktualizacjia map do MMI 2G/3G
[D3 FL ALL ] Aktualizacjia map do MMI 2G/3G
Witajcie,
jak w tytule. Nabyłem audi D3 3.0tdi i chciałbym wgrać nowe mapy do navi bo mam takie chyba z okresu zimnej wojny. Czy jest to w ogóle wykonalne samodzielnie?
Pozdrawiam
W załączniku screen wersji seftu u mnie.
jak w tytule. Nabyłem audi D3 3.0tdi i chciałbym wgrać nowe mapy do navi bo mam takie chyba z okresu zimnej wojny. Czy jest to w ogóle wykonalne samodzielnie?
Pozdrawiam
W załączniku screen wersji seftu u mnie.
Ostatnio zmieniony 15 sty 2021, 10:42 przez Gendziu, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Super Klubowicz
Dzięki Marcin,
a może podrzucisz jakiś link do iso albo oferty? Czy muszę zwrócić uwagę na jakąś wersję oprogramowania czy jakieś inne kwiatki?
Pozdrawiam
[ Dodano: 2020-12-08, 13:43 ]
I jak sprawdzić czy mam MMI basic czy MMI 2g czy MMI 3g. Może to śmieszne ale nie umiem znaleźć tej informacji. taki ze mnie fachowiec
a może podrzucisz jakiś link do iso albo oferty? Czy muszę zwrócić uwagę na jakąś wersję oprogramowania czy jakieś inne kwiatki?
Pozdrawiam
[ Dodano: 2020-12-08, 13:43 ]
I jak sprawdzić czy mam MMI basic czy MMI 2g czy MMI 3g. Może to śmieszne ale nie umiem znaleźć tej informacji. taki ze mnie fachowiec

Dzięki Gracyk75,
a podrzucisz może jakiś konkretny link?
[ Dodano: 2021-01-19, 10:01 ]
Mam już pobrane : soft i mapy. Troszkę mnie nastraszyli że o ile z mapami nie ma problemu to już softu lepiej samemu nie aktualizować. Co wy na to?
[ Dodano: 2021-01-19, 15:10 ]
Podobno trzeba aktualizować etapami.... ???
a podrzucisz może jakiś konkretny link?
[ Dodano: 2021-01-19, 10:01 ]
Mam już pobrane : soft i mapy. Troszkę mnie nastraszyli że o ile z mapami nie ma problemu to już softu lepiej samemu nie aktualizować. Co wy na to?
[ Dodano: 2021-01-19, 15:10 ]
Podobno trzeba aktualizować etapami.... ???
5570 jest w MMI 2G, Gendziu ma MMI 3G High.marco1104 pisze:Zależy jaki masz obecnie, jak bardzo stary to etapami, nie dasz rady wgrać od razu 5570
Zrobiłem już ze 100 aktualizacji, ani razu nie było problemów. Podstawa to dobry prostownik. Ale jak nie czujesz tematu, to lepiej daj komuś niech zrobi.Gendziu pisze:Znalazłem championa który już ogarniał te sprawy znajomym w ich audi, zrobił mi dobrą ofertę i ogarnie temat od A do Z. Nie będę jednak ryzykował, nie warto.