![]() |
![]() |
[D3 04 W12 ] Brak świateł drogowych.
Miałem taki bład ,juz dobrze nie pamiętam , ale uszkodzony moduł sterujący lewym bixenonem , tak jak mowiłem niemam tylko bixenonu czyli swiateł drogowych reszta wszystko jest jak xenon i doswietlanie zakrętów , poprostu nie otwieraja sie przesłony do bixenonu nie raguję nic na manetke ,lampka na licznikach sie zapala ze wlaczona a ich niema , niby jakiś mod€ł uszkodzony ale jaki i gdzie się znajduję.
Witam wszystkich . Po awarii ładowania dopadła mnie przypadłość mianowicie problem polega na tym, że jak załączą się bixenony w trybie AUTO światła długie działają jedynie jako sygnalizacyjne (przyciągnięcie manetki do siebie), po odepchnieciu nic się nie załącza. Czy ktoś z was miał podobny problem???
-
- Super Klubowicz
Zmień ustawienia w MMI zakładka oswietlenie zewnętrzne main beam czy cos takiegoBarthez pisze:Witam wszystkich . Po awarii ładowania dopadła mnie przypadłość mianowicie problem polega na tym, że jak załączą się bixenony w trybie AUTO światła długie działają jedynie jako sygnalizacyjne (przyciągnięcie manetki do siebie), po odepchnieciu nic się nie załącza. Czy ktoś z was miał podobny problem???