Przywitaj się z nami
-
- Forum Audi A8
Re: Przywitaj się z nami
Serdecznie witam,
Wygooglowałem temat aktualizacji mapy do Q7 4M i tak wpadłem na Pawła i trafiłem tutaj.
Pracuje w branży, zarządzam flotą pojazdów. W garażu cała paleta VAGa. Auta starsze i całkiem nowe. Mogę podzielić się wieloma spostrzeżeniami i uwagami dotyczącymi eksploatacji Q7 4M, 4M FL, A6 4G, A8 D3, A8 D4, A3 8P, Q5 FY.
Także Witam całą grupę serdecznie i cztery pierścienie co robią wrażenie.
Rafał
Wygooglowałem temat aktualizacji mapy do Q7 4M i tak wpadłem na Pawła i trafiłem tutaj.
Pracuje w branży, zarządzam flotą pojazdów. W garażu cała paleta VAGa. Auta starsze i całkiem nowe. Mogę podzielić się wieloma spostrzeżeniami i uwagami dotyczącymi eksploatacji Q7 4M, 4M FL, A6 4G, A8 D3, A8 D4, A3 8P, Q5 FY.
Także Witam całą grupę serdecznie i cztery pierścienie co robią wrażenie.
Rafał
Rafał
-
- Forum Audi A8
-
- Forum Audi A8
-
- Forum Audi A8
Witajcie Posiadacze A8 !!!
Pozdrawiam z Warmii i Mazur. W ostatnich dniach kupiłem A8 z 1999 roku.
Morda mi się śmieje na samą myśl posiadania tegoż auta. Ps na codzień jeżdżę nowym Q7 i uwierzcie, ze 2,8 v6 benzin daje radość
Plan mam taki żeby podrychtowac moją D2 i trzymać ją jako joungtimera
W razie potrzeby wspomóżcie dobra radą
Pozdrawiam
Pozdrawiam z Warmii i Mazur. W ostatnich dniach kupiłem A8 z 1999 roku.
Morda mi się śmieje na samą myśl posiadania tegoż auta. Ps na codzień jeżdżę nowym Q7 i uwierzcie, ze 2,8 v6 benzin daje radość
Plan mam taki żeby podrychtowac moją D2 i trzymać ją jako joungtimera
W razie potrzeby wspomóżcie dobra radą
Pozdrawiam
-
- Forum Audi A8
Cześć wszystkim mobilkom z A8!
Jestem Radek, od tygodnia posiadam Audi D3 4,2 diesel z 2007r., auto kupiłem całkowicie przypadkowo...
Mieszkam w Suwałkach, ale systematycznie krążę na trasie Łódź - Warszawa - Suwałki, po pierwszej rundzie zakochałem się w Audi.
Do tej pory nie miałem doczynienia z marką, jestem tutaj żeby wymieniać się doświadczeniami i szukać odpowiedzi na do tej pory nie znane mi tematy.
Szerokości!
Jestem Radek, od tygodnia posiadam Audi D3 4,2 diesel z 2007r., auto kupiłem całkowicie przypadkowo...
Mieszkam w Suwałkach, ale systematycznie krążę na trasie Łódź - Warszawa - Suwałki, po pierwszej rundzie zakochałem się w Audi.
Do tej pory nie miałem doczynienia z marką, jestem tutaj żeby wymieniać się doświadczeniami i szukać odpowiedzi na do tej pory nie znane mi tematy.
Szerokości!
Siemanko
Siema dobrym ludziom !5!
Kaczy/Podkarpacie
Audi A8 D2 4.2 Tiptronic 1995
Mercedes W124/sedan 3.0 SPORTLINE/Manual 1992
VW Passat B3 Wolfsburg Edition 2.0 DOHC 16V
Lancia Delta HPE 2.0 TURBO
kaczyproceder
A8 D2 4.2 1995 Tiptronic
Mercedes/VW
A8 D2 4.2 1995 Tiptronic