Panowie prowadzę sklep motoryzacyjny, jeśli ktoś ma jakieś pytania postaram się Wam rzeczowo i konkretnie odpowiedzieć.
Wg mnie wymiana na amorki używane z 2000roku jest bezsensu... i nie dlatego że lepiej byście dali zarobić sprzedającym ale dlatego że taki amorek z 2000roku może wyglądać ładnie ale popatrzcie ile autka z 2000 roku mają przelotu - najczęściej około 300 tyś. Po takim czasie jednak amorki się wymienia a nie zakłada je zamiast zmęczonych.
[ Dodano: 2010-12-21, 23:25 ]
Marcin123 pisze:koledzy i kolezanki orientuje sie ktos z was czy moge kupic do mojej audi sam wklad amortyzatora tylnego a gore przelozyc.sa takie nowe firmy sachs na allegro .pozdrawiam
jutro postaram podesłać Ci PW z informacją co do tego wkładu.
nie znalazłem w katalogu tych wkładów sachsa, masz normalny amorek góra trzon, dół widełki
pozdrowionka
[ Dodano: 2010-12-22, 13:42 ]
Marcin123 pisze:dzis bylem na przegladzie i wszystko mam ok.oprucz amortyzatorow tyl 2 szt. do wymiany.dzwonie do sklepu a gosc mi mowi ze najtansze 520 zl. za 1 szt. :shock: kolega ma znizke w intercarsie moze on cos taniej zalatwi.boje sie kupic uzywanych bo dam 200 zl. i beda gorsze od moich dlatego ta opcja odpada.a moze wy macie jakies namiary na tansze nowe pozdrawiam
[ Dodano: 2010-11-12, 22:17 ]
na allegro wypatrzylem amorki firmy sachs za 738 pln.komplet.pisze ze ori.niemieckie z roczna gwarancja.warto takowe zalozyc
u mnie miałbyś 2szt za 710zł i do tego z 2 letnią gwarancją sachsa,