Przywitaj się z nami
Przywitane
Dobry Dzień. Mam na imię Krystian
Jestem nowy na a8team.pl, ale muszę przyznać, że bardzo schludnie prezentuje się owe forum.
Nie jestem jeszcze posiadaczem A8, jednak w ciągu tyg, prawdopodobnie nim zostanę. I właśnie z chęci rozeznania się na tematy wszelakie z Audi związane trafiłem w to fajne miejsce
Z góry przepraszam za mój deficyt wiedzy, azaisz laik ze mnie w tematch motoryzacyjnych (jednak chcę się uczyć)
Miłego i pozdrawiam
Jestem nowy na a8team.pl, ale muszę przyznać, że bardzo schludnie prezentuje się owe forum.
Nie jestem jeszcze posiadaczem A8, jednak w ciągu tyg, prawdopodobnie nim zostanę. I właśnie z chęci rozeznania się na tematy wszelakie z Audi związane trafiłem w to fajne miejsce
Z góry przepraszam za mój deficyt wiedzy, azaisz laik ze mnie w tematch motoryzacyjnych (jednak chcę się uczyć)
Miłego i pozdrawiam
I want something good to die for to make it beautiful to live
-
- Forum Audi A8
Cześć Wszystkim!
Cześć Wszystkim!!!
Mam na imię Paweł, od niedawna szczęśliwy posiadacz A8 D3 4.2TDI z 2008'
Mieszkam w Żywcu:)
Mam na imię Paweł, od niedawna szczęśliwy posiadacz A8 D3 4.2TDI z 2008'
Mieszkam w Żywcu:)
jest Audi A8 D3 4.2TDI 2008:)
jest - VW Passat B5 fl 1.9TDI AVF kombi 4 Motion:) 01'
było - BMW e46 330xd 03'
było - Audi A6 C4 2.5 tdi quattro AEL 96'
było - Audi 200 20V 2.2 3B:) 89'
był - Mercedes w124 300E 87'
był - Opel Manta B 2.0 GSI 79'
jest - VW Passat B5 fl 1.9TDI AVF kombi 4 Motion:) 01'
było - BMW e46 330xd 03'
było - Audi A6 C4 2.5 tdi quattro AEL 96'
było - Audi 200 20V 2.2 3B:) 89'
był - Mercedes w124 300E 87'
był - Opel Manta B 2.0 GSI 79'
Witam,
od kilku lat jestem posiadaczem audi. Wcześniej trzymałem się japończykòw. Postanowiłem jednak zmienić sposób podróżowania. Wybór padł na Audi, ponieważ posiadają duże silniki, są wygodne i napęd quattro. Nie jestem fanem nowych samochodów. Dużo zawodnej elektroniki, dużo koni, ale w nieużytkowych zakresach obrotów.
Niestety trudno dzisiaj o fachowców i o niektóre części.
I stąd pomysł na rejestrację na forum. Potrzeba zadawania pytań, i chęć udzielania odpowiedzi.
Obecnie:
S8 D2 4.2
A6 C5 2.7 biturbo
od kilku lat jestem posiadaczem audi. Wcześniej trzymałem się japończykòw. Postanowiłem jednak zmienić sposób podróżowania. Wybór padł na Audi, ponieważ posiadają duże silniki, są wygodne i napęd quattro. Nie jestem fanem nowych samochodów. Dużo zawodnej elektroniki, dużo koni, ale w nieużytkowych zakresach obrotów.
Niestety trudno dzisiaj o fachowców i o niektóre części.
I stąd pomysł na rejestrację na forum. Potrzeba zadawania pytań, i chęć udzielania odpowiedzi.
Obecnie:
S8 D2 4.2
A6 C5 2.7 biturbo
powitanie D4 2016 r 3.o TDI W-wa
Czesc, nowy uzytkownik D4 2016 3.0 TDI Tiptronic. Warszawa.
Pozdrawiam
Radek
Pozdrawiam
Radek
-
- Forum Audi A8
-
- Forum Audi A8
-
- Forum Audi A8