Przywitaj się z nami
-
- Forum Audi A8
Witam. Wszystkich serdecznie. Przyłączyłem sie do szczęśliwych posiadaczy A ósemek. No i mam nadzieję że na dłuższy czas. A8 to wspaniałe autko. Jestem z niego zadowolony. Mam nadzieję że podzielimy się jakimiś doświadczeniami na ten temat. Oczywiście jestem za krótko posiadaczem A8 żeby czymś zabłysnąC ale z czasem się to zmieni. Mam silnik 4.2 diesel .Autko 2014roku . Powiem szczerze że w porównaniu z innymi moimi dotychczasowymi samochodami to BOLID. .
Pozdrawiam wszystkich .
Pozdrawiam wszystkich .
Cześć,
Już pisałem na tym forum ale umknął mi ten dział.
Od 9 lat jeżdżę D4 3.0 TDI. Pomimo bardzo poważnej usterki silnika jestem z niego bardzo zadowolony.
Mam jednak 2 inne, nowsze auta i A8 przez większość czasu stoi więc podjąłem decyzję o jego sprzedaży.
Auto oddam tylko w dobre ręce więc może tutaj znajdzie się jakiś fan A8 chętny na moją "a-ósemkę" !
Już pisałem na tym forum ale umknął mi ten dział.
Od 9 lat jeżdżę D4 3.0 TDI. Pomimo bardzo poważnej usterki silnika jestem z niego bardzo zadowolony.
Mam jednak 2 inne, nowsze auta i A8 przez większość czasu stoi więc podjąłem decyzję o jego sprzedaży.
Auto oddam tylko w dobre ręce więc może tutaj znajdzie się jakiś fan A8 chętny na moją "a-ósemkę" !