Witam Wszystkich,
Jestem Łukasz, mieszkam w Gorzowie Wlkp.
Właśnie zostałem posiadaczem długo poszukiwanego i wyczekiwanego Audi A8 D3 4,2 Pb+LPG z 2004 roku.
Pozdrawiam Wszystkich i liczę na miłą współpracę w wymianie doświadczeń (oczywiście w obydwie strony )
Łukasz
Jestem Michał (Lewy). Mieszkam w Świdniku i 2 dni temu zakupiłem długo poszukiwane S8 D2 ('01). W kolekcji mam jeszcze LS 400 ('96), Camry ('95) i A4 B5 Avant 1.8T Quattro ('99)
Kłaniam się,
Mam na imię Patryk, jestem z województwa lubuskiego, niedawno zostałem posiadaczem A8 D3 3.7 z 2003r. Jest w niej kilka drobnostek do zrobienia, więc mam nadzieję że to forum pomoże w ich naprawie
Witam, jestem Filip z Bielska-Białej. Od prawie roku jestem posiadaczem a8 d3 2004 3,7 z gazem. Mam nadzieje, że będę mógł komuś pomoc i tak samo liczę na kolegów w razie czego pozdro
Cześć,
Mam na imię Dawid, mieszkam w Lubaniu na Dolnym śląsku .
Od 3 miesięcy jestem posiadaczem audi a8 d2 2.5 tdi 180 km 2002 rok produkcji
Na forum trafiłem szukając informacji o drobnych usterkach.
Cześć,
mam na imię Michał, mieszkam w Rumi koło Trójmiasta. W przyszłości myślę o zakupie A8 D4 4.2 tdi, obecnie użystkuję Skode Superb 3 2.0 tdi 190 KM.
Pozdrawiam Wszyskich Forumowiczów!
Jestem Damian. Pochodzę z Inowrocławia. Być może w tym roku uda mi się spełnić marzenie jakim jest Audi A8 D3 4.2 V8. Te same dane widnieją na moim profilu w celu afirmacji i przyciągnięcia tego modelu do swojego metaforycznego garażu