części samochodowe Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[D3 ALL ] Problem z reflektorami

miki99878
Forum Audi A8
Forum Audi A8

[D3 ALL ] Problem z reflektorami

Post autor: miki99878 » 29 lis 2021, 21:10

Witam od pewnego czasu walczę z błędami w swoich reflektorach. Na początku był błąd modułu mocy w prawej lampie. Podmieniłem go znikł ale pojawił się kolejny błąd skrętnej soczewki też w tym reflektorze podmieniałem na dwa inne reflektory i też te same błędy. Najpierw modułu mocy później skrętnej soczewki. W lewym reflektorze jest też błąd skrętnej soczewki ale w testach vcds w lewym reflektorze wszystko działa prawy w ogóle nie reaguje dodam że to samo było na dwóch pozostałych prawych lampach te same błędy. Czy może być padnięty któryś ze sterowników wiem ,że są dwa jeden przy kierownicy w nogach drugi za zegarami już nie wiem co z tym fantem zrobić. Czy mam takiego farta, że kupiłem dwa prawe reflektory z tymi samymi błędami? W sumie już mam 3 prawe reflektory i 2 lewe, już podmieniałem wszystko i cały czas te same błędy. <bezradny>
Ostatnio zmieniony 30 lis 2021, 09:08 przez miki99878, łącznie zmieniany 2 razy.

boos1975
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: boos1975 » 29 gru 2021, 10:44

Witaj
Otworz reflektor z tyłu i zobaczysz coś ciekawego pewnie za głowe się złapiesz szystkie kable bedziesz mial bez izolacji.

Wieć zacznij od tego
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
DanioUK
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: DanioUK » 10 maja 2022, 12:14

Witajcie, jesli moge zajac troche czasu.

Czy mozecie mi powiedziec czy w D3 reflektorach AFS jest mozliwosc zmiany wypoziomowania soczewki abym nie oslepial drogowcow w Europie. Moja eska to Anglik i czas na wyprawe po europie a nie widzi mi sie zakladania naklejek na klosze.

Takie rozwiazanie bylo w A6 ale nie wiem czy D3 tez takie ma.

ODPOWIEDZ

Wróć do „A8 D3 (2002 - 2009)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl