[S8 D2 02 ] Nie działają halogeny i przeciwmgielne
[S8 D2 02 ] Nie działają halogeny i przeciwmgielne
Witam, mam zagadkę z moja s8 jak w temacie nie działają mi halogeny i przeciwmgielne tempomat też. bezpieczniki całe. Dodam ze czasami zadziałają czy to może mieć jakiś związek z przełącznikiem zespolonym przy kierownicy, bo z tego co mi sie zdaje to z niego idzie sygnał ze sa włączone światła i dopiero idzie prąd na przełączniki ( a propo przełączniki sprawne).
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez GAJU, łącznie zmieniany 1 raz.
V8 na wolnym wydechu to jest fun
rodzynek pisze:Ostatnio z tym walczyłem. I zwalczyłem za pomocą wymiany przekaźnika (dolna listwa, bodajże drugi od lewej).
Właśnie przekaźnik sprawdzony i niby sprawny jest.
Zdemontowałam przyciski dzisiaj sprawdzę może one są padnięte, a jak nie to już zostało tylko sprawdzić czy zasilanie jest w kostce. Ostateczność wiązkę sprawdzać
dzięki. przekaźniki są dobre sprawdzone jeszcze musze sprawdzić czy nie ma kodowania światełrodzynek pisze:Przeciwmgielne przechodzą przez podwójny przekaźnik - moduł świateł (na górnej listwie pod nogami pasażera), ale zasilanie idzie jeszcze z tego pojedynczego przekaźnika piętro niżej.
[ Dodano: 2022-05-31, 21:43 ]
mam pytanie mam podwójne kratki w halogenach i kupiłam nowe niby miały pasować okazało się że nie pasują są za duże . czy ktoś z was podpowie jakie będą pasowały żeby nie szukać w ciemno. z góry dziękuję wam za pomoc.
właśnie nie mam starychdice111 pisze:Jak masz stare to zobacz sobie na nich numer, były różne wersje, lista z ETKI:
[url=https://images89.fotosik.pl/596/c27b9e370afb7673.png]Obrazek[/URL]
POPRAWKA .
kratki mam dobre bo pasują ale chodzi o halogeny bo znaleść nie mogę. Przepraszam za niedoprecyzowanie