Cześć. Witam wszystkich Państwa Jestem tu pierwszy raz.D3 w benzynie mam od roku i liczę że Szanowni Forumowicze pomogą mi w miarę potrzeby. To ostatni kupiony samochód w moim życiu Zamierzam mieć go do końca . . Wiem że jest trochę skomplikowany ale wychodzę z założenie , że kto nie jeżdził Ósemką- ten nie żył Pozdrawiam
Cześć wszyskim! Od kilku dni jestem posiadaczem S8 D2 z 99r. Już kiedyś tu zaglądałem ale dopóki nie kupiłem swojego egzemplarza, to nie zakładałem tu konta. Mam nadzieję, że znajdę tu sporo fachowej pomocy i dobrych rad odnośnie spraw związanych z tym autem. Pozdrawiam wszystkich!
Cześć wszystkim, Antek z Wrocławia, od grudnia 2021 jestem szczęśliwym posiadaczem A8 D3 4.2 TDI skonfigurowanego w nietuzinkowym pakiecie Audi Exclusive (i z udawanym znaczkiem S8).
Treści na tym forum nie raz mi już pomogły także postanowiłem dołączyć i w miarę możliwości odwdzięczyć się.
Dzień dobry :-)
Mam na imię Mateusz, ksywa Prosiak 😁, mieszkam we Wrześni a pracuje w Warszawie. Od tygodnia jestem posiadaczem a8 d2 2.8 1997 rok. Wcześniej jeździłem a6 c4 2.6.
Pozdrawiam :-)
Cześć Wszystkim!
Mateusz, od 6 lat posiadacz S8 z 2001r.
Silnik cacuszko, ale skrzynia coś mi tutaj kręci nosem.
Liczę na wsparcie i pomoc.
Jak tylko naprawię to podzielę się swoją sztuką
Cześć Wszystkim !
Nazywam sie Krzysiek i jestem z Jaworzna.
Od 2 dni jestem włascicielem A8 D3 3,7 2002, całkiem fajnie jeździ.
Nie mniej jednak przede mna pakiet startowy (rozrzad, oleje, nastawniki) wiec sila rzeczy wpadłem na forum poniuchac troche wiedzy.
Pozdrawiam.
Witam wszystkich.
Jestem posiadaczem A8 od prawie dwóch lat,
spełniłem swoje marzenie i jeżdżę A8 D3 4,2 246kW z 2002 roku.
W czerwcu 2022r założyłem instalację LPG.
Bardzo spóźnione ale CZEŚĆ!!!
Tomasz, z okolic Łeby..
Moje autko to A8L, D3, 6.0... Tzw.. W12.. to chyba lepiej brzmi... 2004rok produkcji tego samolotu..