[D2 FL ALL ] Elektryczne sterowanie fotela
[D2 FL ALL ] Elektryczne sterowanie fotela
Mam problem,wczoraj kolega bawil sie elektryczna regulacja fotela i bardzo wysoko go podniosl.Teraz nie moge go opuscic,wszystkie inne funkcje dzialaja.Macie moze jakis pomysl,moze wiecie gdzie jest bezpiecznik od foteli.Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez Smoli, łącznie zmieniany 1 raz.
- dice111
- Moderator
- Moje auto: S8 D2
- Rocznik: 1996
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Imię: AHC by MTM
A tył przód chodzi ? Masz pamięć ? Jeśli tak to na początku podmień sterownik pod fotelem, w samym kneflu nie ma się co za bardzo popsuć (niedawno ten sam problem).Slavokus pisze:Czy próbował może ktoś naprawiać włącznik regulacji fotela ?Nie działa mi góra dół siedziska.Dobierać się do niego czy zamawiać drugi ?
Black Cars Matters
-
- Forum Audi A8
Może komuś się przyda.Tak jak wcześniej pisałem nie działała mi regulacja fotela góra-dól.Postanowiłem dobrać się do przełącznika co okazało się dobrym posunięciem.Po rozebraniu ,oczyszczeniu styków wszystko śmiga jak nałeży.Przełącznik łatwo rozebrać,nic nie jest klejone,wszystko na zatrzaski.Także jakby ktoś miał podobny problem to przed zamawianiem drugiego śmiało można tam zajrzeć.Ceny używanych trochę denerwują.
Wcześniej proponuję podawać prąd w kostce przełącznika,jak sillnik się odzywa,wiadomo co jest przyczyną.
Wcześniej proponuję podawać prąd w kostce przełącznika,jak sillnik się odzywa,wiadomo co jest przyczyną.