Aktualizacja MMI
Aktualizacja MMI
Witam wszystkich, mam MMI z wersja P0358 a chciałbym wgrać najnowszą wersję ta P1001. Mogę od razu ją załadować czy trzeba przed tym wgrać coś jeszcze ?
A co jeśli dałem user defince ale w niektórych podpunktach mam zaznaczone bootloader ? Tam gdzie jest to go odznaczyć ? I które podpunkty zaznaczyć na tak ? Bo rozumiem że w standardowej aktualizacji nic się nie zmienia tylko trzeba dać Start i już ? I po wejściu w to inżynieryjne menu jest napisane że wersja :AU
Znajdź BoseG3_Q7 lub BoseG3_ lub BSG3C7_ANC lub BO_Q7 (w zależności od posiadanego modelu samochodu) i zdejmuj każdy haczyk, aż w pobliżu Bose pojawi się litera N. Aby to zrobić, musisz wejść do tego elementu i zmienić wszystkie elementy na N we wszystkich drugich rzędach. Obok Bose powinno pojawić się N.
Tak to już znalazłem i odznaczyłem ale są takie punkty jak np MulOC albo KBD_FD4 i w nich jest zaznaczony bootloader, i właśnie co z tym zrobić ? Zaznaczyć na tak samą aplikację i usunąć haczyk od bootloader ?
[ Dodano: 2023-12-11, 09:42 ]
Czy nie ruszać tych pozostałych podpunktów i zostawiać tak jak ustalił system?
[ Dodano: 2023-12-11, 12:00 ]
Ale jak wchodzę w aktualizacje standard to widać że też jest zaznaczony ten bootloader.
[ Dodano: 2023-12-11, 09:42 ]
Czy nie ruszać tych pozostałych podpunktów i zostawiać tak jak ustalił system?
[ Dodano: 2023-12-11, 12:00 ]
Ale jak wchodzę w aktualizacje standard to widać że też jest zaznaczony ten bootloader.