Przywitaj się z nami
-
- Forum Audi A8
-
- Forum Audi A8
Cześć. Od 3 tygodni posiadam A8 D3 4.2 BFM. Kupiłem bo żona już miała dość że siedzę w nieraz po nocach w garażu i coś dłubię przy swoim E34 '90. To teraz ma za swoje bo od 3 tygodni siedzę codziennie ale przy AUDI Rozrząd, uszczelka chłodnicy oleju, płyny, prądy czyli taki pakiet startowy.
Forum przeglądam od dłuższego czasu, bo musiałem wiedzieć jakich problemów się spodziewać kiedy już kupię A8.
Forum przeglądam od dłuższego czasu, bo musiałem wiedzieć jakich problemów się spodziewać kiedy już kupię A8.
-
- Forum Audi A8
-
- Forum Audi A8
-
- Forum Audi A8
Hej mam na imię Andrzej i od 2 miesięcy próbuję jeździć A8 D3 z 2008 3.0 Tdi. Zakupilismy "zadbany" samochód od dalszego kuzyna. Cieszę się że znalazłem to forum bo będę mógł się uczyć A8 🙂🙂. Na ten moment wymieniłem kompresor zawieszenia i wahacze przód. Teraz czeka mnie wymiana parownika i nagrzewnic klimatyzacji. Liczę na wsparcie Waszego forum.
Hej mam na imię Beata,jestem żoną mojego męża,ktory właśnie przesiadł sie na kolejne audi,tym razem wybor padł na A8D3...No i bęc,weszliśmy w zakup z hukiem,tj.mamy zablokowany bagaznik od trzech dni...stad sie tu u Was pojawilam i grzebie w postach...Pozdrawiam i mam wielka nadzieje,że znajde pomoc...
Hejka wszystkim od niedawna jestem posiadaczką A8D2 3.3 TDI FUU z zepsutą skrzynią do forum dołączam bo jest to moja pierwsza w życiu audiczka więc nie wiem co z czym i z czego napewno szukam sprawnej skrzyni lub magika do niej
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez Roksana98, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi A8
Cześć!
Właśnie płynie do mnie D4 4.0tfsi zakupione na aukcji w Stanach.
Tak prezentowało się w czasie sprzedaży w 2022: https://plc.auction/auction/lot/audi-a8 ... d9gn011484
Aktualnie ma przerysowany lewy bok, więc moim pierwszym zadaniem jest szukanie dobrego blacharza w rejonie Śląska lub Małopolski.
Właśnie płynie do mnie D4 4.0tfsi zakupione na aukcji w Stanach.
Tak prezentowało się w czasie sprzedaży w 2022: https://plc.auction/auction/lot/audi-a8 ... d9gn011484
Aktualnie ma przerysowany lewy bok, więc moim pierwszym zadaniem jest szukanie dobrego blacharza w rejonie Śląska lub Małopolski.