Witam mam pytanie wie ktoś może jak podłączyć diodę ryglowania drzwi do audi a8 d2 przed liftem.
Chodzi tylko o to by po zamknięciu drzwi dioda świeciła.
![]() |
![]() |
![]() |
Dioda ryglowania drzwi
-
- Forum Audi A8
- dice111
- Moderator
- Moje auto: S8 D2
- Rocznik: 1996
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Imię: AHC by MTM
Re: Dioda ryglowania drzwi
Jak to ma być z OE zabezpieczenia, a nie dowolna uniwersalna centralka alarmu to pozostaje wyprowadzić z knefla trójkąta
https://cold5.gofile.io/download/web/a5 ... C5%82u.png
https://cold5.gofile.io/download/web/a5 ... C5%82u.png
Black Cars Matters
-
- Forum Audi A8
A nie jakieś możliwości żeby podpiąć to w drzwiach. Ogólnie to wygląda to tak zmieniam boczki z przed lift na poliftiwe, i tam są te diody, a skoro już są to niech to jakoś działa.
- dice111
- Moderator
- Moje auto: S8 D2
- Rocznik: 1996
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Imię: AHC by MTM
Jak deski nie wymieniasz, a nie masz góry skórzanej to faktura góry boczków w FL jest zupełnie inna niż w preFL, odcienie również (poza czarnym), FL ma to ziarno drobniejsze niż preFL (które w prelifcie z reszta bardziej mi się podoba) i będzie to widać na łączeniu boczki z deską przy zamkniętych drzwiach.
Black Cars Matters
-
- Forum Audi A8
Mam akurat czarną skórę, jest delikatna różnica ale akceptowalna, odklejona skóra na pewno bardziej mnie denerwuje. Kupiłam w dobrej cenie ładne poliftiwe, jak trafię na jakieś ładne, nie odpadające przed lift to je wymianie na oryginał. Mam to autko już prawie 20lat i chce je mieć dalej, teraz prawie nie jeździ ale ma wyglądać dobrze.