[D2 FL ALL ] Kratki zderzaka
- TheDaro3333
- Forum Audi A8
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
- TheDaro3333
- Forum Audi A8
hahahahahaha dobry mielony jesteś , ja też miałem siatki ale odrazu ściągłem wole dziury mam tylko grill ale niedługo też zniknie:p123mielony pisze:Jak Ty chcesz pchać do zderzaków siatkę ogrodzeniową to ja już nie mam więcej pytań.
Radość z jazdy zaczyna się tam, gdzie kończy się ekonomia To świat którego muzyką jest ryk silników.
- 123mielony
- Super Klubowicz
- TheDaro3333
- Forum Audi A8
- 123mielony
- Super Klubowicz
- TheDaro3333
- Forum Audi A8
Co Ty porównujesz szybę która jest rzeczą ważną z kratkami które ledwo widać i są przeważnie uje...ne błotem lub kurzem...
Na szybie na pewno bym nie oszczędzał nie rozumiem ludzi którzy wydają na 2 kawałki plastyku ok. 500 zeta ASO (chyba że ktoś jest kasiasty albo głupi) ja mam na utrzymaniu rodzinę i za taką kasę to wolę córkę i żonę na weekend gdzieś zabrać...
nie mówię że nie mam na utrzymanie auta(bo pewnie duża część z Was pomyśli `Kupił A8 a nie ma za co utrzymać`)
tylko są rzeczy warte swojej ceny,a te kratki zdecydowanie nie są...
TheDaro3333, takie teksty to albo wykropkuj albo używaj bardziej "normalnych" stwierdzeń albo nie pisz wcale...
nasze forum to wprawdzie nie kościół ale staramy się jednak zachować pewien poziom kultury wypowiedzi.
Pozdrawiam, FOSS
Na szybie na pewno bym nie oszczędzał nie rozumiem ludzi którzy wydają na 2 kawałki plastyku ok. 500 zeta ASO (chyba że ktoś jest kasiasty albo głupi) ja mam na utrzymaniu rodzinę i za taką kasę to wolę córkę i żonę na weekend gdzieś zabrać...
nie mówię że nie mam na utrzymanie auta(bo pewnie duża część z Was pomyśli `Kupił A8 a nie ma za co utrzymać`)
tylko są rzeczy warte swojej ceny,a te kratki zdecydowanie nie są...
TheDaro3333, takie teksty to albo wykropkuj albo używaj bardziej "normalnych" stwierdzeń albo nie pisz wcale...
nasze forum to wprawdzie nie kościół ale staramy się jednak zachować pewien poziom kultury wypowiedzi.
Pozdrawiam, FOSS
Ostatnio zmieniony 03 lut 2011, 15:47 przez TheDaro3333, łącznie zmieniany 6 razy.
- 123mielony
- Super Klubowicz
- TheDaro3333
- Forum Audi A8
Ceny używek są też nie warte towaru, a wszystko dlatego że nie ma zamienników...
Bo do A4 czy A6 można dostać po 20-25 zeta i niczym nie odbiegają od oryginału...tyle że logo brak...
Pomyśle, sprawdze dokładnie te siatki a może akurat w między czasie wieczorem bedzie podobna A8 na parkingu stała wyposażona w owe kratki :mrgreen: (oczywiście żart)
Ciekawe gdzie się moje oryginalne podziały?
Bo do A4 czy A6 można dostać po 20-25 zeta i niczym nie odbiegają od oryginału...tyle że logo brak...
Pomyśle, sprawdze dokładnie te siatki a może akurat w między czasie wieczorem bedzie podobna A8 na parkingu stała wyposażona w owe kratki :mrgreen: (oczywiście żart)
Ciekawe gdzie się moje oryginalne podziały?
- 123mielony
- Super Klubowicz
TheDaro3333, to kup i A6 i wpasuj :mrgreen: tam
Nie ma to jak 4.2 Quattro
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
ja mam dzielone i jedna prawa słabo się trzyma i ciągle spada
wjechałem w małą zaspę i pojechałem do domu i tam zobaczyłem że jej nie mam, pierwsza myśl przecież to groszowa sprawa ale postanowiłem wrócić i jej poszukać
Znalazłem a wczoraj zamontowałem na mały patent żeby jej więcej nie zgubić - później zobaczyłem ile to g...no kosztuje to się przeraziłem
Dzięki za uświadomienie
[ Dodano: 2011-02-02, 09:39 ]
kolega TheDaro3333, pcha siatkę w zderzaki, oleju w skrzyni nie chce wymieniać - jak będziesz tak dalej wystrzegać się kosztów to tylko ty na tym ucierpisz i twoje auto
salaj11, Ciebie także proszę... najlepiej wykropkuj albo używaj innych stwierdzeń.
Pozdrawiam, FOSS
wjechałem w małą zaspę i pojechałem do domu i tam zobaczyłem że jej nie mam, pierwsza myśl przecież to groszowa sprawa ale postanowiłem wrócić i jej poszukać
Znalazłem a wczoraj zamontowałem na mały patent żeby jej więcej nie zgubić - później zobaczyłem ile to g...no kosztuje to się przeraziłem
Dzięki za uświadomienie
[ Dodano: 2011-02-02, 09:39 ]
kolega TheDaro3333, pcha siatkę w zderzaki, oleju w skrzyni nie chce wymieniać - jak będziesz tak dalej wystrzegać się kosztów to tylko ty na tym ucierpisz i twoje auto
salaj11, Ciebie także proszę... najlepiej wykropkuj albo używaj innych stwierdzeń.
Pozdrawiam, FOSS
Ostatnio zmieniony 03 lut 2011, 15:50 przez salaj11, łącznie zmieniany 1 raz.