![]() |
![]() |
[D3 02 ] Polecenia głosowe nie działają !!!
[D3 02 ] Polecenia głosowe nie działają !!!
Witam panowie zmieniłem menu na polskie i teraz mi nie chodzą polecenia głosowe i nie wiem czy da się to jakoś samemu zrobić czy musze jechać do tego co to mi robił menu PL z góry dziekuje za pomoc.
Ostatnio zmieniony 28 sty 2012, 21:25 przez domin1212, łącznie zmieniany 2 razy.
$$$Domin$$$
.
.
- club-iguana
- Forum Audi A8
było i nosi nazwę SDS "Speech Dialog Sysetm"
Uaktywnia się go za pomocą specjalnego przycisku na kierownicy ( tego obok głośności).
jak nie masz modułu SDS`u (poleceń głosowych) a masz bluetooth to za jego pomocą włączasz wybieranie głosowe.
Jak nie posiadasz ani jednego ani drugiego to po jego naciśnięciu na Fis`ie otrzymujesz komunikat "przycisk nie aktywny".
Uaktywnia się go za pomocą specjalnego przycisku na kierownicy ( tego obok głośności).
jak nie masz modułu SDS`u (poleceń głosowych) a masz bluetooth to za jego pomocą włączasz wybieranie głosowe.
Jak nie posiadasz ani jednego ani drugiego to po jego naciśnięciu na Fis`ie otrzymujesz komunikat "przycisk nie aktywny".
- club-iguana
- Forum Audi A8
Re: Polecenia głosowe nie działają !!!
domin1212 pisze:Witam panowie zmieniłem menu na polskie i teraz mi nie chodzą polecenia głosowe i nie wiem czy da się to jakoś samemu zrobić czy musze jechać do tego co to mi robił menu PL z góry dziekuje za pomoc. [url=http://images38.fotosik.pl/576/bfbfd1afa14bb496m.jpg]Obrazek[/URL]
$$$Domin$$$
.
.