Witam Wszystkich
Mam takie pytanie odnośnie zmiany foteli z tych "parówek" na te z elektryczną regulacją podudzia.
Czy wystarczy wyciągnąć jedne a zamontować drugie czy potrzebna są jeszcze jakieś dodatkowe sterowniki do obsługi tych drugich.
Pozdrawiam
[D3 ALL ] Zmiana foteli
[D3 ALL ] Zmiana foteli
Ostatnio zmieniony 23 lut 2011, 15:48 przez tomdro666, łącznie zmieniany 1 raz.
Jaki kolor masz tych parówek?............ja obecnie mam czarne fotele a chciałbym zamienić na kremowe czy jak to zwą bananowe..............kupiłbym na alledrogo środek ale nie wiem co zrobić z moim czarnym środkiem?.........bo jest w idealnym stanie.
Co do kompatybilności poszczególnych modeli foteli to myślę ,że z elektryką będą problemy , jeśli to nie identyczny model...............ale lepiej abym źle myślał.
Co do kompatybilności poszczególnych modeli foteli to myślę ,że z elektryką będą problemy , jeśli to nie identyczny model...............ale lepiej abym źle myślał.
Re: [D3 All] Zmiana foteli
Elektronika foteli jest zablokowana.tomdro666 pisze:Witam Wszystkich
Mam takie pytanie odnośnie zmiany foteli z tych "parówek" na te z elektryczną regulacją podudzia.
Czy wystarczy wyciągnąć jedne a zamontować drugie czy potrzebna są jeszcze jakieś dodatkowe sterowniki do obsługi tych drugich.
Pozdrawiam
component protection wizyta w ASO
Foteli jeszcze nie mam jak rowniez samochodu - caly czas szukam (chodzi mi o fotele z D3).zanjac pisze:Jaki kolor masz tych parówek?............
Jaki bylby koszt odblokowania tej elektroniki w ASO?PABLO200 pisze:Elektronika foteli jest zablokowana.
component protection wizyta w ASO
PS sorki za brak polskich znakow ale przebywam za granica...
Moim zdaniem to nie jest problem , bo wystarczy zmienić w systemie na klawiaturę Polską programisty i po kłopocie . ;-)tomdro666 pisze:sorki za brak polskich znakow ale przebywam za granica...
Nie ma to jak 4.2 Quattro
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
Jestem na statku i jak niemcowi poprzestawialem na polskie znaki itp. to zaczely sie dziac cyrki:-) wiec wole mu teraz nic nie grzebac.mdamian pisze:Moim zdaniem to nie jest problem , bo wystarczy zmienić w systemie na klawiaturę Polską programisty i po kłopocie . ;-)tomdro666 pisze:sorki za brak polskich znakow ale przebywam za granica...
No to w takim razie moge szukac z obojetnie jakimi fotelami a najwyzej dokupie same fotele te na ktorych mi zalezy.
Dzieki WIELKIE Wszystkim za pomoc i mysle ze temat mozna zamknac.
Pozdrawiam
PS punkciki przyznane:-)