Dopóki nie przeczytałem tego twojego posta , myślałem chwilami , że jest jakiś cień szansy i prawdy w tym co pisałeś.................. hehehehehehe ale tutaj mnie rozłożyłeś eheheheheInter32 pisze:a propos wsiadania bardzo trudno się wsiada do tego samochodu sporo osób mi to mówiło
Buble w a8....(piszcie o takich)
kolega ma racje. ten watek powinien byc przeznaczony wylacznie dla osob krytycznie nastawionych do a8. chce jak najwiecej dowiedziec sie o usterkach/niedorobkach (wiemy, ze fani a8 przymykaja oczy na niektre wady).dzik pisze:jedna osoba zrobiła tyle zamieszania na forum ... proponuje zostawić ten wątek dla kolegi Inter by codziennie lub co jakiś czas dokonywał aktualizacji bubli które wystąpiły w jego egzemplarzu
Inter32, prosze o wiecej spostrzezen
wiem że trudno przeboleć że a8 nie umywa się w ogóle do mercedesa w140. nawet toyota camry i honda legend są lepiej wyciszone niż a8, mercedes w140 ma bardzo dobre hamulce a audi a8 słabe, wspomaganie mercedes super a8 takie sobie, komfort tu w ogóle a8 porażka do mercedesa, ilość miejsca w środku znów gwiazda górą i wykończenie w mercedesie najwyższa pólka. silnik 5.0 z mercedesa niezniszczalny trzeba trzy silniki 4.2 na tamten jeden. trwałość mercedes ogromna audi żałosna widać w cenie i w liczbie ogłoszeń. Ogromy atut w audi a8 to brak korozji w mercedesie jest i dobry zestaw muzyczny w a8 czego nie ma w mercedesie. bardzo blado wypada też bmw 7. niektóre samochody klasy niższej oferują to co a8 szkoda.tandetne wykończenie bagażnika w a8 badziewne plastiki.
mnie mam z tego opisu że powinieneś kupić sobie mercedesa W140 , a nie A8Inter32 pisze:wiem że trudno przeboleć że a8 nie umywa się w ogóle do mercedesa w140. nawet toyota camry i honda legend są lepiej wyciszone niż a8, mercedes w140 ma bardzo dobre hamulce a audi a8 słabe, wspomaganie mercedes super a8 takie sobie, komfort tu w ogóle a8 porażka do mercedesa, ilość miejsca w środku znów gwiazda górą i wykończenie w mercedesie najwyższa pólka. silnik 5.0 z mercedesa niezniszczalny trzeba trzy silniki 4.2 na tamten jeden. trwałość mercedes ogromna audi żałosna widać w cenie i w liczbie ogłoszeń. Ogromy atut w audi a8 to brak korozji w mercedesie jest i dobry zestaw muzyczny w a8 czego nie ma w mercedesie. bardzo blado wypada też bmw 7. niektóre samochody klasy niższej oferują to co a8 szkoda.tandetne wykończenie bagażnika w a8 badziewne plastiki.
Jeżeli comfort twoim zdaniem i wykonanie ma lepsze np: toyota z lat produkcji tych samych co A8 D2 czyli 1994-2002 a nawet wcześniejsze modele V8 to sorki ale powinieneś moim zdaniem przerzucić się na Calibre .
Nie ma to jak 4.2 Quattro
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
Ps:
Ale ta toyota to jest klasa niższa niż A8 , to po pierwsze , a po drugie , jeżeli toyota jest lepiej wyposażona i wykonana niż A8 ..... szacun dla ciebie . 8-)Inter32 pisze:przejedz się toyotą camry 3.0 v6 porządny samochód
Ps:
Ps:
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
Ale to tak samo jak byś porównywał malucha i dużego fiata .Inter32 pisze:no właśnie klasa niżej i a8 już ma problemy o trwałości toyoty to już się nie mówi szczególnie 2.2 w camry
Jeżeli sądzisz że twoja A8 to bubel , gorszy od toyoty to sprzedaj bubla i kup sobie porządne auto .
Proponuję dla ciebie autko http://moto.allegro.pl/calibra-super-wy ... 72994.html
Silnik 2.0 8v , nie zniszczalny , przeżyje tak samo długo jak twoja toyota , na fullu , między innymi ma :
Wewnętrzne światło czasowe
- Autoalarm => 2 piloty
- Spoiler
odpowiedni samochód dla ciebie , bez urazy ;-)
Ps:
Ps:
Inter32 chyba musiałeś trafić na strasznego zajechańca ze tak go smarujesz ,u mnie nie ma żadnych problemów z trwałością kilka dnie temu wymieniłem zawieszenie przednie było ori z 99r. czyli siedziało tam dobre 12 lat, w aucie jest cicho nawet jak jade 200km/h wsiada sie i wysiada bardzo dobrze, i nikt z moich znajomych na to jeszcze mi nie zwrócił uwagi ,wspomaganie jest mega kręci sie jednym palcem, nie wiem wogle o co chodzi z tym wspomaganiem sprawdz pompę albo maglownice bo na pewno coś tam padło ,wykończenie jest na najwyższym poziomie nawet nie ma co równać japończyków, kraina plastykowych aut nie przesadzaj , z jednym muszę się zgodzić hamulce są słabe