[D2 preFL ALL ] programowanie kluczyka na podczerwień
[D2 preFL ALL ] programowanie kluczyka na podczerwień
witam,przestalo dzialac sterowanie na podczerwien.Wymienilem baterie i dalej dupa.Jak to zaprogramowac teraz?
[ Dodano: 2009-10-08, 21:30 ]
chodzi mi o zaprogramowanie otwierania z pilota a nie o immob.Dodam ze posiadam jeden kluczyk.Jest jakas procedura do tego?
[ Dodano: 2009-10-08, 21:30 ]
chodzi mi o zaprogramowanie otwierania z pilota a nie o immob.Dodam ze posiadam jeden kluczyk.Jest jakas procedura do tego?
Ostatnio zmieniony 28 mar 2013, 01:02 przez paulo79, łącznie zmieniany 2 razy.
dokladnie maciu chodzi o podczerwien. Ale jutro sprawdze bo gosc mi wlozyl zle baterie i dopiero teraz zobaczylem,kluczyk nadaje i teraz musze sprawdzic czy zadziela.Jeli nie to temat nadal aktualny wiec prosze pisac jak to zakodowac,przyda sie info.Pozdrawiam
[ Dodano: 2009-10-10, 13:39 ]
temat zamykam juz sobie poradzilem.
[ Dodano: 2009-10-10, 13:39 ]
temat zamykam juz sobie poradzilem.
Kluczyk
Panowie jak zwalczyliście temat kluczyka? Próbowałem programować metodą z Autodaty, na podczerwień ale nic. Kluczyk nadaje, jak próbuje programować to coś tam raz piknie z bagażnika i koniec. Miałem jeden kluczyk, dorobiłem jeszcze jeden bez immo, tak żeby włączyć zapłon do programowania, ale nic nie dało. Może kluczyk w stacyjce musi mieć immobilajzer??? http://www.elektroda.pl/rtvforum/viewto ... +audi&sid= wg tego schematu próbowałem kodować kluczyk.