![]() |
![]() |
Moje byle co
to po prostu tylko jeszcze lakier odchodzi , źle był zabezpieczony przed malowaniem .Inter32 pisze:chodziło mi o takie te burchelki jak rdza
to wystarczy lakier zeszlifować i psiknąć jeszcze raz .
Nie ma to jak 4.2 Quattro 
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.

Ps:

Wiecie... mówicie o tym że trzeba koledzeInter32, pomóc itd... a ja sie pytam dlaczego??? Sam wiedział co kupuje... widziały gały co brały... Ale tak do rzeczy, sami próbujecie mu pomóc, wchodzicie mu za przeproszeniem w d.pe, a on jak księżniczka stroi ochy i achy, ciągle niezadowolony ze swojej ósemy... Zamiast wziąć dupe i zabrać sie za naprawe to ciągle narzeka, poprostu mnie to wku..ia!!! Jak kolega postanowi coś naprawić i będzie miał problemy to niech zapyta i poprosi kolegów z forum, jak coś naprawić itd myśle że niekórzy zrozumią o co mi chodzi.... Jeśli ktoś nie chce by coś działało to samo sie nie naprawi :-P
inter32 to auto trzeba kochac i szanować włoż w nią troszke serca i zobaczysz bedziesz zadowolony napewno sie nie zamienisz powoli spokojnie dojdziesz z nią do ładu i nie jeden ci bedzie zazdrościl..
Radość z jazdy zaczyna się tam, gdzie kończy się ekonomia To świat którego muzyką jest ryk silników.
Inter32, a powiedz mi ile ty dałeś za to autko ??
Ps:

Ps:

i tyle dałeś i co ?? taki zajechany był czy ty go tak zajechałeś ??Inter32 pisze:21 tyś
Ps:

Ps:

-
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2006
- Silnik: V8 4.2 TDI
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
- Imię: maciu
to jest forum A8 więc czemu widzę tu słowo rdza? 
po za tym autorze "byle co" może znaczyć "byle co" - w takim wypadku forum śmietnik się kłania
lub "byłe co" - wtedy idź prosto na autokącik pochwalić się że ujeżdżałeś A8 (chyba że był to dizel lub ośka) - wtedy nie ma się czym chwalić

po za tym autorze "byle co" może znaczyć "byle co" - w takim wypadku forum śmietnik się kłania
lub "byłe co" - wtedy idź prosto na autokącik pochwalić się że ujeżdżałeś A8 (chyba że był to dizel lub ośka) - wtedy nie ma się czym chwalić

Proszę nie pisać z pytaniami technicznymi na PW - tylko na forum.
wyPAD 2020
wyPAD 2020
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
Coś kolega ma jakieś wahania emocjonalne bo raz będziesz reanimował a raz sprzedawał.Mówisz że masz dość tej tandety w środku to ja czegoś tu nie rozumiem,to jak ty ją kupowałeś ktoś Cię zmusił czy dostałeś w prezencie :?:Inter32 pisze:może iść i na śmietnik, sprzedaje to byle co i tak jeżdżę audi 80 teraz cały czas bo żal tamtym już jeździć i patrzeć na tą tandetę w środku dla mnie ten samochód to porażka