witam,
mój mechanik po wymianie uszczelki pod jedna z głowic zdemontował podciśnienie
od górnej gumowej "gruszki" - tej połączonej z przepustnicą i nie pamięta gdzie to było podłączone.
jakby ktoś był tak miły i spojrzał u siebie ...
nie jest też pewny podłączeń dolnej "gruszki" , więc dla pewności poproszę i tu o pomoc.
pzdr.
D
![]() |
![]() |
![]() |
[D2 95 4.2PB/LPG ] Podciśnienie gruszki
[D2 95 4.2PB/LPG ] Podciśnienie gruszki
Ostatnio zmieniony 27 sty 2015, 08:50 przez dardzi, łącznie zmieniany 3 razy.
Masz rację :->
Nie chcę go tłumaczyć ale zazwyczaj "robi" auta , takie co się reperuje "młotkiem , drutem i papą" . Ale trzeba przyznać że w mojej okolicy trudno ale lepsze usługi ( na serwis automatycznej skrzyni biegów muszę jechać przynajmniej 60 km. i to po zapisach na termin !!!) . Instalację gazową i elektrykę nauczyłem się poprawiać sam bo w przeciwnym przypadku mam wyprawę ponownie na ok. 60-70 km. ... no comment
pzdr.
D
ps. a może jest ktoś z okolic Ostródy , Iławy i kogoś poleci ?
Nie chcę go tłumaczyć ale zazwyczaj "robi" auta , takie co się reperuje "młotkiem , drutem i papą" . Ale trzeba przyznać że w mojej okolicy trudno ale lepsze usługi ( na serwis automatycznej skrzyni biegów muszę jechać przynajmniej 60 km. i to po zapisach na termin !!!) . Instalację gazową i elektrykę nauczyłem się poprawiać sam bo w przeciwnym przypadku mam wyprawę ponownie na ok. 60-70 km. ... no comment
pzdr.
D
ps. a może jest ktoś z okolic Ostródy , Iławy i kogoś poleci ?
-
- Forum Audi A8