![]() |
![]() |
![]() |
[D2 FL ALL ] Światła postojowe Led
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
[D2 FL ALL ] Światła postojowe Led
Zmieniłem żarówki z przodu na led-y i jestem ciekaw jakie są wasze opinie na ten temat,chodzi mi czy nie jest za niebiesko czy nie wygląda to jak wiejski tuning :-/
![Obrazek]()
Ostatnio zmieniony 18 mar 2011, 21:49 przez 123mielony, łącznie zmieniany 1 raz.
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Mucholejkolator
- Super Klubowicz
Ja też wsadziłem LEDy w miejsce zwykłych postojówek, a właściwie szwagier mnie namówił. Zaczęło świecić jak u Ciebie - na biało wchodząc w niebieski.
Efektem tego zakupiłem zestaw xenon HID żeby zrównoważyć kontrast barwy zwykłych żarówek świateł mijania i nowo założonych LEDów :mrgreen: Faktycznie trochę to zalatywało w moim odczuciu agro-tuningiem a teraz wszystko świeci w jednej barwie i jest fajniutko.
W dużej mierze zainstalowałem te chińskie ustrojstwo (droższe ;-) ) z ciekawości, co to jest i przyznać muszę, że te żarniki to badziewie straszne ;-) ale przetwornice wyglądają solidnie. Zobaczymy czy mi się auto nie zapali od tego ;-)
123mielony, na tych zdjęciach Twoje xenony wyglądają dosyć bym powiedział "żarówkowo" jeśli chodzi barwę. Jesteś pewny ze masz xenony?
Efektem tego zakupiłem zestaw xenon HID żeby zrównoważyć kontrast barwy zwykłych żarówek świateł mijania i nowo założonych LEDów :mrgreen: Faktycznie trochę to zalatywało w moim odczuciu agro-tuningiem a teraz wszystko świeci w jednej barwie i jest fajniutko.
W dużej mierze zainstalowałem te chińskie ustrojstwo (droższe ;-) ) z ciekawości, co to jest i przyznać muszę, że te żarniki to badziewie straszne ;-) ale przetwornice wyglądają solidnie. Zobaczymy czy mi się auto nie zapali od tego ;-)
123mielony, na tych zdjęciach Twoje xenony wyglądają dosyć bym powiedział "żarówkowo" jeśli chodzi barwę. Jesteś pewny ze masz xenony?
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Mucholejkolator
- Super Klubowicz
Yhy :-D Bardzo podoba mi się taka barwa jak u Ciebie bo nie jest obciachowo niebieska,. Ja mam takie żarniki o barwie wpadajacej w niebieski i widać że to nie oryginał,ale ładnie zlewa się z postojówkami. Musze zmienić żarniki na niższą temperaturę barwową...123mielony pisze:Mucholejkolator jestem pewny że to są xenony tyle ze o ciepłej barwie te o zimnej są jak te moje postojówki albo całkiem niebieskie.
Mucholejkolator, poprawiłem cytat bo zjadło Ci się [BBcode] i nie było widać co dokładnie jest cytatem.
Pozdrawiam, FOSS
Ostatnio zmieniony 19 mar 2011, 16:26 przez Mucholejkolator, łącznie zmieniany 1 raz.
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Mucholejkolator
- Super Klubowicz
- 123mielony
- Super Klubowicz