![]() |
![]() |
![]() |
A8 D2 ..::Demon::.. ZMIANA NA NOWĄ + Hydrografika (Str.2)
djdemon_pl, Kolego mam pytanie , czy coś trzeba przerabiać w aucie z 1994 roku żeby zamontować takie światła jak ty masz ??
Może ktoś z kolegów się orientuje ??
Może ktoś z kolegów się orientuje ??
Nie ma to jak 4.2 Quattro 
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.

Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.

Wypalanie DPF Audi A6 i A8.

Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.

- djdemon_pl
- Forum Audi A8
Koledzy - z racji modyfikacji wewnątrz - HYDROGRAFIKA - pozwolę sobie dodać nowe zdjęcia do swojego wątku:
Zdecydowałem się i wykonałem Hydrografikę z wzorem widocznym na zdjęciach.
JESTEM MEGA ZADOWOLONY! Wnętrze samochodu nabrało w końcu charakteru adekwatnego do mocy silnika
Poniżej przedstawiam Wam wynik pracy:
Zdjęcia PRZED i PO.
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
Owszem - ktoś może zarzucić, że nie przypomina to za grosz prawdziwego Karbonu i pewnie będzie miał rację, ale sterylność i konsekwencja kolorystyczna jaka zapanowała w końcu w środku - rekompensują wszystko!
Zdecydowałem się i wykonałem Hydrografikę z wzorem widocznym na zdjęciach.
JESTEM MEGA ZADOWOLONY! Wnętrze samochodu nabrało w końcu charakteru adekwatnego do mocy silnika

Poniżej przedstawiam Wam wynik pracy:
Zdjęcia PRZED i PO.
Owszem - ktoś może zarzucić, że nie przypomina to za grosz prawdziwego Karbonu i pewnie będzie miał rację, ale sterylność i konsekwencja kolorystyczna jaka zapanowała w końcu w środku - rekompensują wszystko!
"Wierny Ideałom"
Było: A8 4.2 '95, A8 4.2 D2 FL '99,
Jest: A8 4.2 D3 FL '05
Było: A8 4.2 '95, A8 4.2 D2 FL '99,
Jest: A8 4.2 D3 FL '05
-
- Super Klubowicz
Bardzo ładnie to wygląda ,ale nie wiem czy drewna bym nie zostawił ,ale to zależy od gustu.
Oglądałem wczoraj na tvn turbo Operacja tuning i tam synek pokazał swoje mitsubishi i miał całe auto obklejone zewnątrz "carbonem" .ale fajnie się prezentowało całe w carbonie. Tak sobie myślałem ile takie obklejenie kosztuje i jak by wyglądało na naszych A8.. :mrgreen:
Oglądałem wczoraj na tvn turbo Operacja tuning i tam synek pokazał swoje mitsubishi i miał całe auto obklejone zewnątrz "carbonem" .ale fajnie się prezentowało całe w carbonie. Tak sobie myślałem ile takie obklejenie kosztuje i jak by wyglądało na naszych A8.. :mrgreen:
- djdemon_pl
- Forum Audi A8
- djdemon_pl
- Forum Audi A8