części samochodowe Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[S8 D2 LPG] wolne obroty - nierówna praca na LPG

Awatar użytkownika
daro72
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: daro72 » 17 kwie 2011, 13:24

lunizS8 pisze:p.s. jak będziesz się kiedyś wybierał do Bydgoszczy daj znać:)
Kiedyś zapodałem tema na spotach regionalnych ale było zero odzewu.
lunizS8 pisze:Super. Programik już ściągnąłem i zamówię ten interfejs bo na pewno się przyda w dalszym użytkowaniu lpg.
Stag jest dość prostym i łatwym w obsłudze. Ja za nabyłem fejsik ponieważ po moim gazowniku miałem ciągłe problemy. Choć na placu u niego widziałem kilka razy V8-ki.
Ostatnio zrobił lepszy numer. Gazowali Jeepa 5,7 i nie odpowietrzyli dobrze układu. Głowice posły się je..ć oraz jedna pękła. Oczywiście wszystkiego się wyparli przed właścicielem.
Dążenie do doskonałości.

Awatar użytkownika
lunizS8
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: lunizS8 » 17 kwie 2011, 15:12

daro72 pisze:
lunizS8 pisze:p.s. jak będziesz się kiedyś wybierał do Bydgoszczy daj znać:)
Kiedyś zapodałem tema na spotach regionalnych ale było zero odzewu.
lunizS8 pisze:Super. Programik już ściągnąłem i zamówię ten interfejs bo na pewno się przyda w dalszym użytkowaniu lpg.
Stag jest dość prostym i łatwym w obsłudze. Ja za nabyłem fejsik ponieważ po moim gazowniku miałem ciągłe problemy. Choć na placu u niego widziałem kilka razy V8-ki.
Ostatnio zrobił lepszy numer. Gazowali Jeepa 5,7 i nie odpowietrzyli dobrze układu. Głowice posły się je..ć oraz jedna pękła. Oczywiście wszystkiego się wyparli przed właścicielem.
tzeba uwarzac z takimi jelopami.

Mozliwe jest ze wskaznik poziomu gazu(ten w kabinie) wskazuje coraz to wiekszy stan podczas jazdy?

Awatar użytkownika
daro72
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: daro72 » 17 kwie 2011, 15:20

lunizS8 pisze:Mozliwe jest ze wskaznik poziomu gazu(ten w kabinie) wskazuje coraz to wiekszy stan podczas jazdy?
Jest źle dobrany wskaźnik poziomu gazu w liście wskaźników w programie. Też po montażu miałem podobny problem, a mianowicie czy zbiornik był pełny czy pusty na wskaźniku pokazywało pełno.
Obrazek
Dążenie do doskonałości.

Awatar użytkownika
colln
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: colln » 17 kwie 2011, 22:21

wskaźnik można wybrać rodzaj i tez ręcznie ustawić stan (bo to jest napięciowa regulacja), na butli tez obejrzyj (zdejmij pokrywę) i tam powinieneś go zobaczyć i już wstępnie ocenisz czy jest prawidłowo założony , wskazówka też powinna ci w tym pomóc
Z Audi były: A8 D2 2.8 A8 D3 3.7 A2 1.4 A8 D3 4.2 A4 B7 2.0PB A8 D3 3.0PB Obecnie A8 4.2 lift oraz A2

ODPOWIEDZ

Wróć do „A8 D2 (1994 - 2002)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl