[D3 ALL ] Dwa rodzaje wyświetlacza pomiędzy zegarami?
[D3 ALL ] Dwa rodzaje wyświetlacza pomiędzy zegarami?
Przeglądając sobie czasem znany portal aukcyjny uwagę moją zwróciła następująca rzecz:
W D3 pomiędzy licznikami jest wyświetlacz (prawie taki jak w D2 ;-)). Zdarza się, że jest rozmiarów taki jak ten w D2, albo trochę większy, przykłady:
mały:
duży:
Kiedy się to zmieniło? Co nowego wniosło? Anyone?
W D3 pomiędzy licznikami jest wyświetlacz (prawie taki jak w D2 ;-)). Zdarza się, że jest rozmiarów taki jak ten w D2, albo trochę większy, przykłady:
mały:
duży:
Kiedy się to zmieniło? Co nowego wniosło? Anyone?
Ostatnio zmieniony 30 mar 2013, 01:11 przez eXecutorR, łącznie zmieniany 2 razy.
też myślałem, że przy pierwszym lifcie, ale niektóre W12 widywałem z małym FISem. Może to rzeczywiście w jakiś sposób powiązane z ACC? Przynajmniej do pewnego roku.and808 pisze:nie wiem, pewnie przy okazji 1 FL. - okolo 2004/2005. choc zakladam, ze samochody wyposazone w acc posiadaly "duzy" FIS juz w roku 2003.
[ Dodano: 2011-03-21, 18:59 ]
Tak przeglądam ogłoszenia i wychodzi na to, że jeżeli samochód posiada ACC, to ma dużego FISa, po pierwszym lifcie samochody bez ACC też miały małego FISa. Po drugim lifcie nie wiem, bo nie ogladałem.
-
- Forum Audi A8
ludzie to potrafia glupoty napisac byle cos klepnac w klawiszemazur6662 pisze:jest taka opcja na obu FIS-ach, przez VAG-a trzeba ją aktywować ale nie mam pojęcia jak to zrobić
maly fis wychodzil bez ACC duzy z ACC , potem byl tylko duzy ale rowniez w wersji z ACC i bez ACC , od 2008 r mozna wyswietlac predkosc przelacznikiem reset na manetce wycieraczek tak jak sie przelacza pomiedzy ACC navi i MFA , dodatkowo jest poprawiony komputer MFA bo manetka zmienia sie gora dol w obrebie jednej pamieci a pamiec 1 i 2 przelacza sie resetem , tyle lat im to zajelo zeby to poprawic.
polecam myslec zanim cos sie napisze albo siedziec cicho.
Wykonane Mody:
Distronic;Skl.lusterka'09;AMI-mp3,HDD,USB;TunerTV;czuj.deszczu;Radio DAB;Line assist;Side assist; Alcantara;Masarze,wentylacje,grzanie w fotelach przod i tyl;Pilot do MMI;Roleta tyl i boczne el.;Kam.cofania;autom.zam.klapy tyl;el.domyk.drzwi;ISOFIX;czujn.cisnien.kol;Keyless entry z liniami papilarnymi;Telefon BTA;Ogrz.dod.->postoj
Distronic;Skl.lusterka'09;AMI-mp3,HDD,USB;TunerTV;czuj.deszczu;Radio DAB;Line assist;Side assist; Alcantara;Masarze,wentylacje,grzanie w fotelach przod i tyl;Pilot do MMI;Roleta tyl i boczne el.;Kam.cofania;autom.zam.klapy tyl;el.domyk.drzwi;ISOFIX;czujn.cisnien.kol;Keyless entry z liniami papilarnymi;Telefon BTA;Ogrz.dod.->postoj