Zacznik od tej długiej listwy pod ekranem. Ona jest na zatrzaski więc śmiało ją ciągnij do siebie.ENDRJU pisze:podpinam sie pod temat i na poczatek prosze o porade jak zdemontowac nawiewy bo nie mam pojecia jak to zrobic nie uszkadzajac ich
Otwórz sobie też półeczkę na monety i jej front przesuwasz w lewo i tak ściągasz go. Teraz możesz już ściągnąć całą tą długą listwę.
Co do nawiewów to mają na dole takie dwie małe wystające blaszki. Musisz je wyciągnąć do góry i delikatnie próbować wyciągać nawiew. Troszkę to jest czasochłonne i idzie ciężko ale da się to zrobić ;-)
Wyciągnij sobie tylko dwa nawiewy koło ekranu.
Potem odkręć listwy drewniane ( są na śruby )
Od strony pasażera wystarczy odkręćić listwę drewnianą a od strony kierowcy ja odkręciłem jeszcze dolą część deski.
Jak już masz to odkręcone to odciągasz drewno ale nie musisz go całkiem ściągać. Zobaczysz też dwie śruby na jakich jest winda zamocowana.
Jak wyciągniesz windę to jeden kabel wyciągasz z wtyczki w windzie( taka długa wtyczka ) , a drugi kabel ma wtyczkę za deską rozdzielczą więc musisz sięgnąć ręką i znajdziesz wtyczkę.
Mam nadzieje, że w miarę jasno to rozpisałem :mrgreen: